اسلامي در حاشيه جلسه دولت:
ثبت نام طرح ملي مسکن تهران تا پايان آذر انجام ميشود
وزير راه و شهرسازي گفت: حداکثر تا پايان آذرماه ثبت نام طرح ملي مسکن تهران را انجام خواهيم داد.
به گزارش مهر، محمد اسلامي وزير راه و شهرسازي در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به ثبتنام طرح ملي مسکن در تهران، گفت: سهمي که براي اين طرح در برنامهريزيهاي خود در تهران در نظر گرفتيم براساس اراضي دولتي بود که ميتوانستيم از آنها استفاده کنيم.
وي افزود: 50 درصد بافت شهري تهران نوسازي شده و 50 درصد هم باقي مانده است و در دستور کار قرار دارد. پروژه هاي شهرهاي جديد هم آغاز شده است.
اسلامي تاکيد کرد: ثبت نام طرح ملي مسکن در تهران در اولويت سوم قرار دارد چراکه بايد مقدمات کاملا فراهم و همه اراضي شناسايي و تکميل شوند تا بتوانيم فراخوان ثبت نام را اعلام کنيم.
وزير راه و شهرسازي گفت: حداکثر تا پايان آذرماه ثبت نام تهران را انجام خواهيم داد.
تاخير دوباره اعلام نتايج انتخابات رياستجمهوري افغانستان
تاريخ اعلام نتايج انتخابات رياستجمهوري افغانستان براي دومينبار به تاخير افتاد.به گزارش ايلنا به نقل از خبرگزاري رويترز، تاريخ اعلام نتايج انتخابات رياستجمهوري افغانستان که براي 14 نوامبر مقرر شده بود براي دومينبار به تاخير افتاد. اين خبر را کميسيون انتخابات افغانستان اعلام کرد.
«عبدالعزيز ابراهيمي»، سخنگوي کميسيون انتخابات گفت: «اعلام نتايج اوليه انتخابات تا اطلاع ثانوي اعلام نخواهد شد.»
وزير امنيت عمومي اسرائيل:
ديگر فقط حماس را مسئول اتفاقات غزه نميدانيم
وزير امنيت عمومي رژيم صهيونيستي گفت که رويدادهاي اخير در غزه به تغيير در سياست اسرائيل از مقصر دانستن حماس به عنوان عامل اصلي اتفاقات غزه منجر شده است.
به گزارش ايلنا به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه تايمز آو اسرائيل، «گلعاد اردان»، وزير امنيت عمومي اسرائيل، گفت که رويدادهاي اخير در غزه به تغيير در سياست اسرائيل منجر شده است. وي افزود که اسرائيل ديگر فقط حماس را مسئول اتفاقات غزه نميداند.
ارتش رژيم صهيونيستي پيش از اين طي بيانيهاي اعلام کرد که نيروهاي جهاد اسلامي حملات گستردهاي را عليه رژيم صهيونيستي صورت دادهاند.
افق تيره صلح در افغانستان
با وجود تلاش دولت افغانستان براي برقراري صلح ،شمار تلفات و مجروحان انفجار در کابل به سي و دو نفر افزايش يافت به گزارش صداوسيما از کابل؛ براثر انفجار يک خودروي بمبگذاري شده در ناحيه قصبه کابل پايتخت افغانستان دستکم سي دو نفر کشته و زخمي شدند.
ديدار مقامهاي آمريکا و کرهشمالي در نشست مسکو
ديدار مقامهاي آمريکا و کرهشمالي در نشست مسکويکي از ديپلماتهاي سابق آمريکايي گفت، مقامهاي کرهشمالي و ايالات متحده در جريان نشست سه روزه در مسکو که اول هفته به پايان رسيد، ديدار داشتند.به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري يونهاپ، توماس ام.کانتريمن، دستيار سابق وزير خارجه آمريکا در امور امنيت بينالملل و عدم اشاعه پس از حضور در کنفرانس عدم اشاعه مسکو اعلام کرد، مقامهايي از کرهشمالي و واشنگتن در اين نشست ديدار داشتند. در نشست سه روزه مسکو 250 تن از بيش از 40 کشور از جمله کرهشمالي حضور يافتند.