جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1393/08/22 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 4853

 توصيه‌هاي محققان تغذيه براي پخت برخي مواد غذايي 

 هشدار: به هيچ وجه کلم خام نخوريد

محققان آمريکايي با ارائه چند نکته مهم درباره پخت‌ و پز برخي مواد غذايي هشدار دادند خوردن کلم خام منجر به چندين نوع بيماري مخل سلامت بدن مي‌شود. اين محققان آمريکايي براي پخت‌ و پز مواد غذايي توصيه‌هايي ارايه دادند که از اين قرار است:

تخم شربتي: بايد قبل از مصرف خيسانده شود. تخم شربتي از بهترين مواد غذايي است و دو قاشق سوپخوري آن 117 کالري، چهار گرم پروتئين، هشت گرم فيبر و حاوي امگا3 است که براي سلامت قلب مفيداست. اين دانه قابليت جذب آب 27 برابر وزن خود را دارد و مصرف آن بدون اينکه خيسانده شود موجب ماندن در مري و افزايش حجم و حالت ژله مانند آن خواهد شد.

کلم پيچ: بايد به صورت پخته مصرف شود. کلم پيچ از خانواده کلم بروکلي و بروکسل است. بخارپز اين سبزيجات باعث کاهش کلسترول مي‌شود. اين سبزي مانند ديگر سبزيجات نظير خود حاوي آنتي اکسيدان، ضد گرفتگي قلب و عروق، ضد التهاب و ضد سرطان است، اما مصرف بيش از اندازه کلم خام موجب کم‌کاري تيروئيد و در نتيجه کاهش متابوليسم، دردهاي مفصلي، ناباروري و بيماري قلبي مي‌شود.

لوبيا قرمز: قبل از مصرف خيسانده شود. به طور طبيعي اين لوبيا حاوي ماده سمي به نام ليکتين است بنابراين بهتر است اين لوبيا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خيسانده شود.

منبع :جام جم آنلاين


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرز پر گهر
در قلمرو ورزش
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته