جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1393/09/27 - روزنامه سراسري صبح ايران (پنجشنبه) نسخه شماره 4882

 يک نکته از هزاران 

 بعد از جنجال روغن پالم در لبنيات بنظر ميرسد نوبت به سوسيس و کالباس رسيده باشد و انتشار اخباري مبني بر استفاده از خمير مرغ در صنايع سوسيس و کالباس شده باعث شده است که نگراني جديدي در اين زمينه بروز کند. در واقع خمير مرغ، گوشت‌هاي مازادي است که پس از تميز کردن مرغ، جدا شده و به چرخه مصرف وارد مي‌شود.

اگرچه مسولان وزارت بهداشت درمورد ممنوع بودن استفاده از اين مواد تاكيد كرده ‌اند، اما همچنان در بسياري از صنايع غذايي از اين مواد استفاده مي‌شود . غير استاندارد بودن خمير مرغ توليد شده در بسياري از مراكز تهيه سوسيس و كالباس، تهديدي براي سلامت مردم تلقي مي شوند و بسياري از فروشندگان به سبب پايين آوردن قيمت خود با استفاده از اين مواد به سو استفاده از جان مردم پرداخته اند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرز پر گهر
در قلمرو ورزش
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته