جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1394/10/02 - روزنامه سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 5169

 كمپين كاهش مصرف قند،نمك و چربي برگزار مي شود  

 ساري-عبدالرحيم ديوسالار

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: به منظور آموزش عموم مردم و تغيير فرهنگ تغذيه اي جامعه در راستاي چگونگي مصرف نمك ، چربي و قند با همكاري هاي گروههاي درون بخشي و بين بخشي بسيج ملي از 29 آذر تا 29 دي ماه ، در استان برگزار مي شود.دكتر" محسن اعرابي" افزود: متوسط مصرف نمك در كشور 8/10 گرم است كه بيش از دوبرابر مقدار توصيه شده سازمان جهاني بهداشت است.

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران مصرف قند و شكر روزانه را در ايران 66 گرم عنوان كرد و افزود : اين در حالي است كه بر اساس سبد مطلوب غذايي مصرف روزانه قند وشكر حداكثر 40 گرم توصيه شده است.

وي با اشاره به اينكه بر اساس توصيه سازمان جهاني بهداشت كمتر از 10 درصد انرژي روزانه بايد از قند هاي ساده تامين شود اظهارکرد: بيماري هاي واگيردار مهم ترين علت مرگ و مير در كشور به شمار مي روند به طوري كه 76 درصد كل بار بيماري ها در ايران به بيماري هاي غيرواگير اختصاص دارد واز مهم ترين عوامل خطر بيماري هاي غيرواگير تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند ،نمك و چربي است.

اعرابي ارتقاي آگاهي ، نگرش و عملكرد عموم به ويژه معلمين،دانش آموزان،مربيان مهدكودك ها،ارتقاي آگاهي ،نگرش و عملكرد كاركنان بهداشتي درماني درخصوص كاهش مصرف نمك ،قند و چربي و روغن،حساس سازي و ترغيب صنايع غذايي براي توليد محصولات غذايي كم قند،كم نمك و كم جرب و حساس سازي و جلب همكاري رسانه هاي جمعي براي آموزش مردم و فرهنگ سازي تغذيه صحيح را از اهداف برگزاري بسيج كاهش مصرف قند،نمك و چربي بيان كرد.

اعرابي با اشاره به بسيج ملي كاهش مصرف نمك در سال 93 گفت : به منظور تداوم اين امر ، بسيج كاهش مصرف قند،نمك و چربي توسط دفتر بهبود تغذيه جامعه و با همكاري دفتر آموزش و ارتقا سلامت،دفتر مديريت بيماري هاي غيرواگير و دفتر سلامت جمعيت خانواده و مدارس از 29 آذر به مدت يك ماه در سراسركشور و استان برگزار مي شود.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته