جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1396/01/31 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 5533

 دبير ستاد اطلاع رساني دارو و سموم هشدار داد؛
 علائم مسموميت مرگبار 

 دبير ستاد مرکزي اطلاع رساني دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسموميت با مواد غذايي توضيحاتي ارائه داد.

به گزارش مهر، دکتر يسنا بهمنش، گفت: مسموميت با مواد غذايي در اثر آلودگي غذا در جريان توليد فرآورده هاي غذايي، تهيه و نگهداري آنها ايجاد مي شود.

وي اظهار داشت: مصرف کنندگان بايد دقت داشته باشند از مصرف کنسروهايي که در قوطي آنها آثار نشت، برآمدگي و فرورفتگي و زنگ زدگي مشاهده مي شود خودداري نمايند.همچنين مصرف کنندگان بايد به تاريخ توليد و انقضا محصولات هنگام خريد دقت نمايند.بهمنش همچنين ادامه داد: هنگام مصرف غذاهاي کنسرو شده حتما آنها را به مدت 20 دقيقه بجوشانند.

دبير ستاد مرکزي اطلاع رساني دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بيان اينکه يکي از کشنده ترين مسموميت هاي غذايي موسوم به «بوتوليسم» نام دارد اظهار داشت: اين نوع مسموميت در اثر مصرف مواد غذايي مانند سوسيس، کالباس، کنسرو ماهي، کنسرو ذرت، کنسرو لوبيا، کشک خام و عسل طبيعي که در شرايط نامناسب و غير بهداشتي تهيه و نگهداري شده اند، ايجاد مي شود.

بهمنش گفت: علائم اين نوع مسموميت که برخي اوقات منجر به مرگ مي شود شامل تاري ديد، دوبيني و اختلال در گوارش است که مصرف کننده در چنين مواردي سريعا به پزشک مراجعه نمايد.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته