جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1396/05/22 - روزنامه سراسري صبح ايران(يكشنبه) نسخه شماره 5623

 بعضي از افراد از پروتئين ها کسب انرژي کرده و از قند ها نمي توانند انرژي بگيرند 

 
پرورش و تغذيه گياهان و جانوران و استفاده از تركيبات صناعي براي پرورش و بهره وري بيشتر مسايل جديدي را بوجود آورده است كه همراه با شناسائي غذاهاي حيواني و گياهي به نوع پرورش و تغذيه و ديگر عوامل محيط آنها بايد بيشتر توجه كنيم و ارزيابي مانسبت به پرورش محصولات و مواد ابتدائي نيز قابل توجه بوده كه اگر به آنها توجه كنيم و خواص هر محصولي را بدانيم بسياري از عوارض را مي‌‌توانيم با آنها درمان كنيم و يا از تعدادي از بيماري‌ها جلوگيري نمائيم.

محصولات مورد نياز سلول‌ها بنوع هاي مختلف از غذاهاي گوناگون تهيه مي‌شوند و غذاهايي كه بهتر مي‌‌سوزند بيشتر انرژي توليد مي‌كنند.

در بدن بعضي از افراد قندها بخوبي نمي‌سوزند و انرژي مورد نياز را آماده نمي‌سازند. ولي ممكن است در اثر مصرف مداوم پروتئين‌ها آنزيم هاي اين مواد بيشتر توليد شده آنها را تجزيه جهت اكسيداسيون و توليد انرژي آماده ساخته اين افراد انرژي خود را از پروتئين‌ها بدست مي‌آورند و از قندها نمي‌توانند انرژي كسب نمايند و يا عده‏اي با مصرف چربي ها، بمدت طولاني از اكسيداسيون اين مواد انرژي خود را بدست آورند و مقدار مازاد را تبديل به مواد قندي كرده مقداري در كبد انبار مي‌كنند و مقداري نيز در خون مانده و ايجاد بيماري قند نموده كه توجه به انرژي توليد شده از نوع غذاهاي مصرف شده مي‌‌تواند علت افزايش قند در خون را روشن نمايد انواع بيماري هاي قند، چربي و پروتئين به عادات غذائي، فعاليت روزانه و محيط و هواي تنفسي بستگي دارد و كسانيكه به مصرف غذائي عادت مي‌كنند و مدتي از غذاي ديگري استفاده مي‌نمايند بعلت نداشتن ترشحات لازم هضم و جذب و سوخت و ساز، تركيب مصرف شده در خون و نقاط مختلف بدن بصورت زائد باقي مي‌‌ماند.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پرشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته