جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1396/12/23 - روزنامه سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 5795

 خبرپزشكي 

 به شير گاو حساسيت داريد؟

نتايج مطالعات نشان مي‌دهد که ويتامين A موجود در علوفه گاو به طور بالقوه در برابر آلرژي شير گاو از بدن محافظت مي‌کند.

به گزارش ايسنا و به نقل از ساينس، شير يک ماده غذايي بسيار مهم براي افراد و به ويژه کودکان است، اما آلرژي شير حدود سه تا پنج درصد کودکان اروپايي را درگير کرده است که البته معمولا با افزايش سن کاهش مي‌يابد.

علوفه گاو غني شده با ويتامين A مي‌تواند از واکنش‌هاي آلرژيک ايجاد شده توسط پروتئين شير جلوگيري کند، البته استفاده از مکمل‌ها در دام اين نياز را برطرف نمي‌کند.

بيماري عدم تحمل لاکتوز مرتبط با کمبود آنزيم لاکتاز است و در اين صورت فرد به قند موجود در محصولات لبني واکنش نشان مي‌دهد.

در مورد آلرژي به شير، سيستم ايمني بدن با يک پاسخ ايمني متمايز عليه پروتئين شير واکنش نشان مي‌دهد.

در واقع سلول‌هاي ايمني ويژه‌اي تشکيل شده‌اند که توليد آنتي‌بادي در مقابل پروتئين شير مي‌کنند تا نسبت به آلرژي واکنش انجام شود.

نتايج مطالعه انجام شده در موسسه وين نشان مي‌دهد که اجزاي شير مي‌توانند به جلوگيري از واکنش فرد نسبت به آلرژي شير کمک کنند.

يکي از مهم‌ترين آلرژن‌هاي شير پروتئين Bos d 5 است. کليد اين معما در پروتئين بتا-لاکتوگلوبولين شير است. عامل مرتبط با واکنش‌هاي آلرژيک متابوليت ويتامين A است که اسيد رتينوئيک ناميده مي‌شود و از خانواده پروتئين‌هاي ليپوکالين است.

اگر نوزادان به شير گاو آلرژي پيدا کنند، بدن آنها لنفوسيت‌هاي Th2 توليد مي‌کند. اينها سلول‌هاي ايمني تخصصي هستند که توليد آنتي‌بادي را براي مبارزه با پروتئين شير به عنوان بخشي از سيستم ايمني بدن انجام مي‌دهند.

گاوها اين ماده پروتئيني را از ترکيباتي در علوفه سبز بدست مي‌آورند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته