جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑíÇÝÊ Pdf ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1386/07/01 - روزنامه مستقل سراسري صبح ايران - يكشنبه نسخه شماره 2866

 مصرف سيب باعث کاهش کلسترول مي شود 

مصرف سيب علاوه بر تامين ويتامين بدن باعث کاهش کلسترول خون مي شود. دکتر محمدي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:در داخل گوشت و پوست سيب ماده پکتين قرار دارد که در کنترل و کاهش کلسترول خون بدن نقش بسزايي دارد و مي تواند از رسوب چربي درجدار عروق جلوگيري کند.
وي گفت: بهتر است سيب به صورت تازه و طبيعي مصرف و تاحد امکان کمتر از کمپوت سيب استفاده شود چرا که درهنگام کمپوت کردن سيب مقدار زياد از ويتامين موجود در داخل سيب از بين مي رود و نمي تواند در تامين اين ويتامين براي بدن کمک کند. اين متخصص تغذيه با تاکيد بر اينکه ميوه طبيعي مفيدتر از آب سيب است ادامه داد: در تبديل ميوه به آب ميوه فيبر موجود در داخل ميوه که نقش موثري در تنظيم چربي و قند دارد، حذف مي شود بنابراين توصيه مي شود از ميوه استفاده شود.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
ورزشي و قلمرو ورزش
سياسي و سياسي خارجي
دريچه هنر
مرز پرگهر
دانش و پژوهش
خبر دانشگاه
آموزش و سنجش
اقتصاد و بازار
گزارش تصويري روز
آگهي هاي روزنامه آفرينش
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته