جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1398/03/22 - روزنامه سراسري صبح ايران(چهارشنبه) نسخه شماره 6133

 خبرپزشكي 

 بالا بودن فلزات سنگين و باقيمانده سموم در ليمو ترش هاي وارداتي

دبير انجمن صنفي صنعت آبليموي ايران، با انتقاد از کيفيت ليمو ترش هاي وارداتي، گفت: متاسفانه ليموترش هاي وارداتي به دليل بالا بودن فلزات سنگين و باقيمانده سموم از کيفيت مطلوبي برخودار نيستند.

به گزارش مهر، رويا جعفري شاهي، افزود: ليمو ترش هاي وارداتي از نظر قيمت نسبت به محصولات ايراني ارزان تر بوده و برخي واحدهاي توليدي به سمت خريد آنها مي روند.وي ادامه داد: کيفيت ليمو ترش هاي وارداتي به دليل بالا بودن فلزات سنگين و باقيمانده سموم، از محصولات داخلي پايين تر است.جعفري شاهي، روند تجارت ليموترش از باغ تا کارخانه را تاسف بار خواند و گفت: باغداران ليموترش را به واسطه ها مي فروشند و آنها ليموترش را بين دو تا سه برابر قيمت به کارخانجات مي فروشند که وجود اين واسطه ها و عملکرد برخي باغداران بلاي جان کارخانجات آبليموي کشور شده است.

ارتباط کمبود ريزمغذي‌ها با افت کيفيت خواب

نتايج يک بررسي نشان مي‌دهد خواب نامطلوب و بي‌کيفيت با تغذيه نامناسب مرتبط است.به گزارش ايسنا، گروهي از متخصصان علوم پزشکي در آمريکا با بيان اينکه اين دو فاکتور با يکديگر ارتباط دارند، اظهار داشتند: در اين مطالعه دو گروه از افراد که مدت زمان خواب آنان بيش از هفت ساعت و کمتر از هفت ساعت در شبانه‌روز بوده مورد بررسي قرار گرفتند و مشخص شد افرادي که کمتر از هفت ساعت در شب مي‌خوابند به طور ميانگين ميزان کمتري از مواد مغذي حاوي ويتامين‌هاي A، D و B1 همچنين منيزيم، کلسيم و روي مصرف مي‌کنند.همچنين متخصصان در اين بررسي دريافتند که تعداد بيشتري از مواد مغذي با افت کيفيت خواب در زنان ارتباط دارد اما اين تعداد در صورت مصرف مکمل‌هاي تغذيه‌اي کاهش پيدا مي‌کند. در حقيقت، مصرف مکمل‌ها مي‌تواند به فرد کمک کند تا مواد مغذي مورد نياز بدن را که از طريق رژيم غذايي تامين نمي‌شود، دريافت کند.

كاهش ريسک بيماري قلبي با مصرف روزانه بلوبري

محققان پي بردند مصرف روزانه 150 گرم بلوبري به کاهش ريسک بيماري قلبي-عروقي کمک مي کند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه ايست آنجليا انگلستان در تحقيقي به بررسي تاثيرات مصرف روزانه بلوبري در 138 فرد چاق و داراي اضافه وزن مبتلا به سندروم متابوليک پرداختند. اين افراد در رده سني 50 تا 75 سال قرار داشتند.«آدين کاسيدي» سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: مطالعات قبلي نشان داده اند که افرادي که به طور مرتب بلوبري مصرف مي کنند، با کاهش ريسک ابتلا به مشکلاتي نظير ديابت نوع2 و بيماري قلبي عروقي مواجه هستند.وي در ادامه مي افزايد: بلوبري حاوي مقادير بالا ترکيبات طبيعي موسوم به آنتوسيانين ها است، فلاوونوئيدهاي که مسئول رنگ قرمز و آبي در ميوه ها هستند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته