جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1398/05/23 - روزنامه سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 6185

 افزايش خطر چاقي با مصرف کم ميوه و سبزي 

 به گزارش ايسنا، مطالعات نشان داده است، در دو فردي که دريافت کالري يکساني دارند، در فردي که ميزان بيشتري ميوه و سبزي مصرف مي‌کند احتمال ثابت ماندن وزن يا کاهش وزن بيشتر است.مصرف بيشتر ميوه و سبزي از طريق رژيم غذايي بدون آنکه به کالري دريافتي روزانه اضافه کند، سلامتي بخش خواهد بود. همچنين مصرف ميوه و سبزي از طريق رژيم غذايي سالم با ميزان کم قند، نمک و چربي به جلوگيري از افزايش وزن و چاقي به عنوان عامل خطري مستقل براي بيمارهاي غيرواگير کمک مي‌کند.چاقي از علل عمده مقاومت به انسولين و ابتلا به ديابت نوع دو است که با مصرف ميوه و سبزي مي‌توانيم اين خطر را کاهش دهيم.بنابر اعلام دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، ميوه و سبزيجات منابع غني از فيبر هستند که از اضافه وزن و چاقي پيشگيري مي‌کنند. اين منابع غني شامل ذرت، کلم بروکلي، تمشک، کاهو، کرفس، کدو تنبل، قارچ، مرکبات و سبزيجات برگ سبز مانند اسفناج است.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته