رييس قوه قضاييه گفت: کسي که عاشورا دارد، ظلمها، ستمها و تبعيضها نبايد او را از ميدان به در کند. عاشورا به ما آموخت هرگز نبايد نااميد شد.به گزارش ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين ابراهيم رييسي در مراسم عزاداري شب عاشوراي حسيني(ع) که در محل هيأت ريحانهالحسين برگزار شد، اظهار کرد: من آمده بودم در اين مجلس که خداوند ما را هم در زمره اباعبدالله(ع) ثبت و ضبط کند. آقايان و خانمها آدرس را درست آمديد. مرحوم علامه طباطبايي از قول استاد قاضي نقل ميکردند که فرمودند پرده از چشمم کنار رفت و ديدم همه کاره در اين عالم و آن عالم حسين(ع) است. حضرت آدم وقتي نام اباعبدالله(ع) را شنيد گفت خدايا اين نام در جان من غوغايي به پا کرد. اميرالمومنين(ع) وقتي به سرزمين کربلا رسيدند، شمشيرشان را زمين زدند و به آسمان نگاه کردند و چند بار فرمودند همين جاست که اطفال ما کتک ميخورند و زنان ما اسير ميشوند و فرزند من حسين(ع) را ميکشند.
رييس قوه قضاييه عنوان کرد: همه امامان(ع) سعي کردند عاشورا بماند. همه تلاش کردند عاشورا نماند و پايان کار باشد؛ کشتند و سرها را از بدن ها جدا کردند و اسبها را بر بدنها تازاندند اما عاشورا شد آغاز، نه پايان. عاشورا تولد عاشوراييان است. امام سجاد(ع) اربعين را برپا کردند. پيامبر(ص) که اربعين ندارد. اميرالمومنين(ع) اربعين ندارد. اربعين نمادي است که عاشورا گم نشود و تمام زندگي ما با عاشوراي حسيني پيوند بخورد. بهترين سجدهها، سجدهاي است که متصل شود به خاک بدن شهيد کربلا. اشکهايي که از چشمهاي شما ميآيد، پيوند زدن با عاشورا است. اصلا زندگي بايد عاشورايي باشد. قيمه و سياهيها و مجلس اباعبدالله(ع) تبرک است اما آنچه بايد بماند اين است که امام حسين(ع) بايد الگو باشد؛ اخلاق، عمل صالح، فکر و انديشه بلند حسين بن علي (ع) است.
وي افزود: عزيزان شما با جاهليت مدرن طرف هستيد که هم مسلح به علم و فناوري و هم مسلح به امپراتوري رسانهاي و خبري بسيار گسترده با پشتوانه زور است. بايد به برکت خون اباعبدالله(ع) در مقابل اين جاهليت مدرن ايستاد. خون ايشان براي مبارزه با جهل بود. کربلا جلوه بدعاقبتي و خوشعاقبتي است. بعضيها نيامدند و کارهاي خود را بر عاشورا ترجيح دادند. عاشوراي حسيني تابلوي همه قضايا است.