جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1398/07/17 - روزنامه سراسري صبح ايران(چهارشنبه) نسخه شماره 6230

 يادداشت 

 پسته گران هست؛ اما خاصيت هم دارد!

ابراهيم علي آبادي

احتمالا براي خيلي از ماها امكان خريدن پسته كم شده باشد، چرا كه پسته هم از گراني‌هاي اين چند مدت بي‌نصيب نماند و باعث شد مردم كم كم از اين پاي ثابت آجيل ايراني، دور و دورتر شوند.اين روزها فصل نوبرانه پسته است و پسته تازه در بازار زياد ديده مي‌شود؛ اما البته هم‌چنان گران. با اين‌همه فعلا قيمت تازه آن از قيمت بوداده و پوست كنده و خندان شده‌اش كم‌تر است و گاهي به ناچار بايد به سراغ اين ماده مغذي رفت.

شايد همين كه بدانيم ميزان پتاسيم موجود در يك عدد پسته به اندازه پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال است، براي دانشتن ارزش غذاي پسته كافي باشد؛ اما ماجراي پسته تنها به اين‌جا ختم نمي‌شود.پسته سرشار است ازکربوهيدرات‌ها، پروتئين، اسيدهاي آمينه، چربي و فيبرهاي رژيمي غني از مواد معدني، پتاسيم، آهن، کلسيم، روي، مس و سديم، و داراي ويتامين‌هاي ضروري مثل: ويتامين ث، ب6، آ، کا، تيامين، فولات، کولين ،اسيد و بتايين است.براي افرادي كه نگران چاق شدن هستند، بايد گفت كه پسته يکي از کم کالري‌ترين آجيل‌هاست ضمن آن‌كه بيشترين آنتي‌اكسيدان را دارد. مي‌دانيم كه آنتي‌اكسيدان‌ها نقش اساسي در سلامتي دارند و با جلوگيري از آسيب رساندن به سلول‌هاي بدن، خطر ابتلا به سرطان و ساير بيماري‌ها را کاهش مي‌دهند. پس خوردن منظم پسته به لطف مقادير کالري کم و محتواي فيبر و پروتئين مفيد به کاهش خطر افزايش وزن کمک مي‌کند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته