جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1398/09/28 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 6285

 تخم مرغ ريسک سکته و بيماري قلبي را افزايش نمي دهد 

 به گزارش مهر، به گفته محققان، معمولا رژيم هاي غذايي حفظ سلامت قلب به طورطبيعي داراي کلسترول پايين هستند و مي توانند به کاهش ريسک بيماري قلبي و سکته کمک کنند، اما افزودن يک عدد تخم مرغ ارتباطي با ريسک بيماري قلبي عروقي ندارد.وجود مقدار زياد کلسترول در خون در تشکيل رسوبات ضخيم و سخت در عروق تاثير دارد، فرايندي که عامل بروز اکثر بيماري هاي قلبي و سکته ها است.

طبق اعلام انجمن قلب آمريکا، کاهش کلسترول رژيمي از طريق تمرکز بر رژيم هاي غذايي دوستدار قلب است که در آن، چربي هاي پلي اشباع نشده جايگزين چربي هاي اشباع شده مي شوند و در نتيجه ميزان LDL در حد سالم باقي مي ماند.«جو آن سنت کارسون»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «چربي هاي پلي اشباع نشده نظير روغن هاي ذرت، کانولا يا سويا بايد جانشين چربي هاي اشباع شده که عمدتا در محصولات حيواني نظير گوشت، لبنيات پرچرب و روغن هاي گرمسيري وجود دارند، شوند. مصرف غذاهاي سرشار ازمواد قندي و سديم هم بايد محدود شود.»

محققان با بررسي مطالعات دريافتند خوردن يک عدد تخم مرغ کامل در روز (معادل با 85 گرم ميگو) بخشي از رژيم غذايي دوستدار قلب براي افراد سالم است.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته