جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1398/10/24 - روزنامه سراسري صبح ايران(سه شنبه) نسخه شماره 6306

 نوشيدن مداوم چاي موجب افزايش طول عمر مي شود 

 دکتر «شين يان وانگ»، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي‌گويد: «نوشيدن مداوم چاي با کاهش ريسک بيماري قلبي عروقي و مرگ به هر علتي مرتبط است. بيشترين تأثيرات سلامت مرتبط با نوشيدن چاي سبز و افرادي است که چاي را به طورمداوم و براي طولاني مدت مصرف مي‌کنند.»به گزارش مهر،دکتر «دانگ فنگ گو»، عضو ديگر تيم تحقيق، در اين باره مي‌گويد: «تاثيرات محافظتي نوشيدن چاي در بين گروه‌هاي که به طوردائمي چاي مي‌نوشيدند بسيار مشهود بود. مطالعات نشان مي‌دهد ترکيبات بيواکتيو اصلي در چاي موسوم به پلي فنول ها، طولاني مدت در بدن ذخيره نمي‌شوند. از اينرو نوشيدن مکرر چاي در طول يک دوره طولاني براي تأثير حفاظتي از قلب ضروري است.»

محققان در تأثير بيشتر چاي سبز نسبت به چاي سياه دو فاکتور را عنوان مي‌کنند. اول اينکه چاي سبز منبع غني پلي فنول ها است که عامل حفاظتي در مقابل بيماري قلبي عروقي و فاکتورهاي پرريسک آن از جمله فشارخون بالا و چربي بالا است. درحاليکه چاي سياه معطر مي‌شود و در طول اين فرايند، پلي فنول هاي آن در قالب رنگدانه ها اکسيد مي‌شوند و تأثيرات آنتي اکسيداني شأن را از دست مي‌دهند. دوم اينکه چاي سياه غالباً با شير مصرف مي‌شود و مطالعات قبلي هم نشان داده اند که اين ترکيب تأثيرات مؤثر سلامت چاي بر عملکرد عروقي را بي اثر مي‌کند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته