جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1387/04/30 - روزنامه مستقل سراسري صبح ايران(يكشنبه) نسخه شماره 3092

 افزايش خطر ايجاد لخته خون بدنبال مصرف گوشت 

محققان دريافتند مصرف زياد گوشت خطر بروز ترمبوز يا لخته شدن را افزايش مي دهد.
به گزارش سلامت نيوز به نقل از خبرگزاري آلمان، نتيجه تحقيق مشترک صورت گرفته توسط چند دانشگاه مختلف آمريکايي نشان داد در افرادي که در هفته يک بار يا چند بار ماهي مصرف کنند و مصرف ميوه و سبزيجات را در رژيم غذايي خود بيشتر کنند، خطر ايجاد ترومبوز يا لخته خون 30 تا 45 درصد کاهش پيدا مي کند. بنابراين گزارش، اين تحقيق که بر روي حدود 15 هزار فرد بزرگسال در مدت 12 سال صورت گرفت حاکي از آن است که مصرف زياد گوشت در رژيم غذايي عامل تشديد کننده ايجاد ترمبوز است.بر اساس اين گزارش، عارضه ترومبوز، لخته خوني است که بخصوص در عروق پا تشکيل مي شود و مي تواند به سمت ريه ها حرکت کرده و گرفتگي عروق را ايجاد کند که بسيار خطرناک است. يادآور مي شود، افراد با مصرف بيشتر ميوه و سبزيجات مي توانند اين خطر را کاهش دهند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
ورزشي و در قلمرو ورزش
سياسي
دريچه هنر
دانش و پژوهش
مرز پرگهر
اقتصاد و بازار
آموزش و سنجش
خبر دانشگاه
آگهي هاي روزنامه آفرينش
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته