جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
پیوندها ÏÑÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
تاریخ 1389/03/05 - روزنامه مستقل سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 3605

 آبغوره ، کبد را تقويت مي کند  

مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: آبغوره تقويت کننده کبد است و قرقره کردن آن نيز براي برطرف کردن ورم گلو مفيد است.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس ، افزود: غوره ميوه نارس انگور است که طعم ترشي دارد و براي درست کردن سرکه استفاده مي شود و از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. سرکه حاصل از تخمير دانه هاي انگور در تسکين خارش هاي پوستي و جلدي موثر است.
وي اضافه کرد: غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد است. ضد عفوني کننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، براي لاغري سودمند است. غوره را به تنهايي نبايد مصرف کرد به دليل اينکه روي معده اثر منفي مي گذارد. زنان باردار از مصرف غوره زياد بايد خودداري کنند ،  چون غوره ادرار آور است و امکان سقط جنين وجود دارد. صفوي افزود: آبغوره تقويت کننده کبد است همچنين براي برطرف کردن ورم گلو، قرقره کردن آبغوره مفيد خواهد بود. علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها و براي درمان چاقي مفرط مفيد است.
اين متخصص تغذيه گفت: غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک ، اسيد فرميک ، اسيد سوکسينيک ، اسيد اگزاليک ، اسيد گلوکوليک و قند است.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرز پرگهر
دريچه هنر
آزمون و سنجش
ورزشي و در قلمرو ورزش
آگهي هاي روزنامه
صفحه اصلی - شناسنامه آفرینش - آرشیو آفرینش - ارتباط با ما - درخواست اشتراک - پیوندها - جستجوی پیشرفته