سیستان و بلوچستان در وضعیت هشداردهنده کرونا قرار دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

هاشمی شهری گفت: سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار دهنده کرونا قرار دارد و عبور از این شرایط بدون همراهی مردم و رفع عادی انگاری‌ها برطرف نخواهد شد.

سیستان و بلوچستان در وضعیت هشداردهنده کرونا قرار دارد

هاشمی شهری گفت: سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار دهنده کرونا قرار دارد و عبور از این شرایط بدون همراهی مردم و رفع عادی انگاری‌ها برطرف نخواهد شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:به دلیل رعایت ۵۸ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در سیستان و بلوچستان شاهد هستیم این استان جزو سه استان نخست کشور با کمترین درصد رعایت پروتکل‎هاست.
او ادامه داد: در دوره‌های قبل ۷۰ درصد مبتلایان به کرونای در سیستان و بلوچستان به حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اختصاص داشت که هم‌اینک به ۴۰ درصد رسیده بطوریکه در مناطق جنوبی استان شاهد افزایش مبتلایان هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزاری دور همی‌ها، تجمعات، استفاده از کولر گازی و اسپیلت در کنار گرمای هوا را از عوامل موثر در افزایش موارد ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان
عنوان کرد.
 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشکلی از نظر تجهیزات و دارو ندارد
هاشمی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشکلی از نظر تجهیزات و دارو ندارد گفت: هم اینک به منظور ارائه خدمات بهتر به بیماران کرونایی و تنفسی بیش از ۱۰دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان‌های استان نصب و راه اندازی شده است.
وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی مدافعان سلامت بیان کرد: موج‌های قبلی کرونا در سیستان و بلوچستان با فاصله زیاد و تعداد کم بروز می‌کرد در حالیکه موج‌های جدید در فاصله کم و با روند افزایشی مبتلایان در حال بروز کردن است بطوری هم اینک هر هفته شاهد ابتلا ۲ هزار و ۴۵۹ نقل از مردم استان هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در حوزه تحت پوشش این دانشگاه ۱۰۰ درصد موارد ابتلا به کرونا انگلیسی اختصاص دارد که زنگ‌خطری برای جهش‌های انواع دیگر این بیماری است.
وی اظهارداشت: تاکنون ۸۴ هزار رو ۳۳۵ مورد تست کرونا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه انجام شده است.
هاشمی بیان کرد: با عنایت وزارت بهداشت
 و درمان شاهد موفقیت‌های مطلوب در حوزه تشخیص در سیستان و بلوچستان هستیم بطوری که تاکنون بیش از ۶ آزمایشگاه ملکولی در استان راه اندازی شده است.
وی افزود: همزمان با بروز کرونا در سیستان
 و بلوچستان هیچ بخش درمانی و بهداشتی مختل نشده است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصادف را از علل اصلی فوتی‌ها در سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: همزمان با تعطیلات نوروزی امسال استان شاهد فوت ۴۴ نفر از هم استانی بودیم این درحالیست که موارد فوتی کرونا در استان در آن بازده زمانی
۲۳ مورد گزارش شد.وی بیان کرد: هم اینک
۹۰ درصد کادر بهداشت و درمان در سیستان
 و بلوچستان علیه کرونا واکسینه شدند.هاشمی ادامه داد: همچنین بیش از ۶۰ درصد واکسن تحویلی کرونا در سیستان و بلوچستان به گروه‌های هدف تزریق شده است.