خبـــرنامه

۰

ذهنیت اشتباه؛
شجاع خشن‌ترین بازیکن لیگ نیست

معمولاً به بازیکنی که زیاد کارت بگیرد لقب خشن‌ترین بازیکن را می‌دهند. همین حالا سرخیو راموس نمونه بارز این موضوع است که
در زدن بازیکنان و کارت گرفتن تخصص دارد. در لیگ ایران هم تا حرف از خشونت می‌شود همه نام شجاع خلیل‌زاده را می‌آورند. بازیکنی که رکورددار کارت گرفتن در پرسپولیس است، سالی چند بازی را به دلیل محرومیت از دست می‌دهد، اما همین بازیکن از لیگ پانزدهم تا به حال رنگ کارت قرمز را ندیده است!
شجاع در هیچ رقابت داخلی و خارجی از آن زمان کارت قرمز نگرفته و آخرین کارت قرمزش به لیگ چهاردهم بازمی‌گردد که پیراهن تیم سپاهان را می‌پوشید. خلیل‌زاده در آن فصل وقتی تیمش از نفت تهران یک بر صفر عقب بود شیطنت عباس بوعذار را با ضربه سر به صورتش پاسخ داد تا توسط موعود بنیادی‌فر از زمین بازی اخراج شود. شجاع در این ۵ فصل ۳۳ کارت زرد گرفته که به طور میانگین ۶/۶ کارت زرد می‌شود و این در حالی است که خشن‌ترین بازیکنان لیگ حداقل ۱۰ کارت در یک فصل می‌گیرند. تازه شجاع مدافع است و در درگیری‌ها بیشتر شرکت می‌کند. ثبت این تعداد کارت عجیب نیست. البته داوران هم در این چند فصل به او لطف داشتند و خیلی از اعتراض‌ها یا خطا‌هایش را نادیده گرفتند، اما اینکه بگوییم او خشن‌ترین بازیکن لیگ برتر به حساب می‌آید درست نیست، چون آمار تعداد کارت‌هایش این را ثابت نمی‌کند.

ترکش‌های مصاحبه جنجالی شماره ۸ استقلال
اواخر سال 98 باشگاه استقلال در روز‌هایی که هنوز در بلاتکلیفی مدیریتی به سر می‌برد بخشنامه‌ای برای بازیکنان و اعضای کادر فنی خود صادر کرد مبنی بر اینکه بدون هماهنگی با ارگان رسانه‌ای باشگاه حق انجام مصاحبه ندارند. این بخشنامه طی تمام هفته‌های گذشته مورد توجه اعضای استقلال قرار گرفت، اما در نهایت بدقولی‌ها در انجام تعهدات مالی کاسه صبر تعدادی از آن‌ها را لبریز کرد تا سکوت چند ماهه خود را بشکنند. از جمله این بازیکنان فرشید اسماعیلی شماره ۸ استقلال بود که با صحبت‌های تند نسبت به مدیرعامل جدید و اقدامات احمد سعادتمند مواضع تندی گرفت. صحبت‌های اسماعیلی بازتاب گسترده‌ای داشت و با مواضع متفاوتی نیز روبه‌رو شد. از باشگاه استقلال خبر می‌رسد این گفتگو اصلاً به مذاق مدیران خوش نیامده و تبعات و ترکش‌های زیادی برای هافبک شیرازی در پی خواهد داشت. از جمله این ترکش‌ها جریمه سنگینی است که باشگاه برای زیر پا گذاشتن قانون ممنوع‌المصاحبه بودن اعضای تیم در نظر گرفته که گفته می‌شود بین ۵ تا ۱۰ درصد کسر قرارداد خواهد بود. جالب اینکه سعادتمند مدیرعامل باشگاه فعلاً ترجیح داده هیچ واکنشی به این صحبت‌ها نداشته باشد تا بعد از گفت‌وگوی مستقیم با برخی بازیکنان و جویا شدن دلیل این صحبت‌ها تصمیمات را اعلام کند.

انتقاد مدال‌آور پارالمپیک از یک انتصاب؛
چرا رضازاده مسئول انجمن وزنه‌برداری معلولان شد؟!
دارنده مدال وزنه‌برداری در بازی‌های پارالمپیک و پاراآسیایی از انتصاب حسین رضازاده به‌عنوان سرپرست انجمن پارا وزنه‌برداری انتقاد کرد.
31 فروردین ماه بود که شروین اسبقیان، رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در حکمی، حسین رضازاده را به‌عنوان سرپرست انجمن پارا وزنه‌برداری منصوب کرد.
رضازاده در حالی این پست را قبول کرد که از سال 1393 و پس از پایان دوره ریاستش بر فدراسیون وزنه‌برداری، پستی در ورزش نداشته و حالا سمتی را قبول کرده است که از 27 آذر 98 با سرپرستی محمدرضا میرشفیعی، ملی‌پوش پارا تیراندازی اداره می‌شد.
انتصاب رضازاده به‌عنوان سرپرست انجمن پارا وزنه‌برداری، انتقاد علی صادق‌زاده، ملی‌پوش و مدال‌آور سابق کشورمان را به دنبال داشت.
صادق‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در این باره اظهار داشت: در پارا وزنه‌برداری امثال کاظم رجبی و مرتضی دشتی را داریم که قهرمان این رشته بوده‌اند و تجارب زیادی هم دارند، پس چرا در این‌گونه انتصابات به چنین نفراتی فکر نمی‌شود؟! سوال من این است که رضازاده چه چیزی از وزنه‌برداری معلولان می‌داند که به این سمت منصوب شده است؟
وی با اشاره به اینکه وزنه‌برداران جانباز و معلول زیادی هستند که می‌توانند این مسئولیت را بر عهده بگیرند، ادامه داد: وقتی افراد سالم در انجمن پارا وزنه‌برداری پست می‌گیرند، به این معنی است که ما هم می‌توانیم در فدراسیون وزنه‌برداری و تیم‌های ملی این رشته مشغول به کار شویم؟ آیا رضازاده به‌عنوان قهرمان جهان و المپیک، چیزی از پارا وزنه‌برداری می‌داند که این پست را قبول کرده است؟ اگر او توانمند است، چرا در تیم‌های ملی رشته خودش از او استفاده نمی‌شود؟
دارنده سه مدال برنز در بازی‌های پارالمپیک 2008، 2012 و 2016 عنوان کرد: مگر امثال رواسی، آسترکی و رجبی که سال‌ها خاک این رشته را خورده‌اند، کمتر از رضازاده نسبت به پارا وزنه‌برداری آگاهی دارند؟ واقعاً علت انتخاب او چه بوده است؟ رضازاده خودش زمانی رئیس فدراسیون بوده و برای او خوب نیست که حالا سرپرست یک انجمن باشد.
صادق‌زاده گفت: همان‌طور که ما از تکنیک‌های وزنه‌برداری ایستاده اطلاع زیادی نداریم، رضازاده هم از تکنیک و شرایط وزنه‌برداری معلولان شناختی ندارد. افراد شایسته زیادی در داخل خانواده وزنه‌برداری جانبازان و معلولین هستند که می‌توانند مسئولیت انجمن را نیز بر عهده بگیرند. باور کنید رضازاده با این وضعیت که من می‌بینم، سرمربی تیم ملی هم می‌شود!

مهاجم چلسی در آستانه پیوستن به اینتر
قرارداد ژیرو در پایان فصل با چلسی به اتمام می‌رسد و مذاکرات خوبی با سران اینتر برای پیوستن به نراتزوری داشته است.
«اولیویه ژیرو» مهاجم باتجربه چلسی انگلیس در پایان فصل راهی اینتر ایتالیا خواهد شد.این مهاجم ۳۳ ساله در فصل جاری چندان مورد توجه «فرانک لمپارد» سرمربی چلسی قرار نگرفت و در بیشتر دیدارها، نیمکت‌نشین بود.
قرارداد وی در پایان فصل با چلسی به اتمام می‌رسد و مذاکرات خوبی با سران اینتر برای پیوستن به نراتزوری داشته است.ژیرو همواره ارتباط خوبی با «آنتونیو کونته» سرمربی اینتر داشته و می‌خواهد بار دیگر تحت نظر این مربی مطرح، کار کند.«لائوتارو مارتینز» مهاجم توانمند اینتر در آستانه جدایی از این تیم است و ژیرو می‌تواند جایگزین این مهاجم آرژانتینی در اینتر باشد.ژیرو سال ۲۰۱۸ پس از دوران درخشان در آرسنال از این تیم جدا شد و به چلسی پیوست.