وزیر علوم: بودجه تجهیزات به زودی به دانشگاه‎ها تخصیص می‎یابد

وزیر علوم گفت: سعی می‌کنیم در خصوص بودجه تجهیزات به زودی یک تزریق جدیدی را به دانشگاه‌ها داشته باشیم تا حداقل های لازم را برای کارهای علمی اساتید و دانشجویان مهیا کنیم

وزیر علوم: بودجه تجهیزات به زودی به دانشگاه‎ها تخصیص می‎یابد

 


وزیر علوم گفت: سعی می‌کنیم
در خصوص بودجه تجهیزات به زودی یک تزریق جدیدی را به دانشگاه‌ها داشته باشیم تا حداقل های لازم را برای کارهای علمی اساتید و دانشجویان مهیا کنیم.
به گزارش مهر، محمدعلی زلفی گل  در آیین تکریم فریده حق بین سرپرست سابق دانشگاه الزهرا(س) و معارفه زهرا ناظم بکایی سرپرست جدید این دانشگاه ضمن تشکر از اقدامات سرپرست سابق دانشگاه الزهرا (س) گفت: دکتر حق بین در کمال صداقت و فعالیت می‌کردند و به طور شبانه روزی این دانشگاه را مدیریت کردند بالاخص در چند ماه گذشته و خوشبختانه با مدیریت هماهنگ هیات رئیسه دانشگاه، کارکنان و اساتید این مساله سخت را پشت سر گذاشتند.
وزیر علوم افزود: وقتی دانشگاه ها تعطیل بود لایحه بودجه سالانه که به مجلس می‌رفت، به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها، بودجه غذا و ایاب و ذهاب و خوابگاه ها وجود نداشت و یا به حداقل رسیده بود و عملاً با یک درصد بسیار نازل رشد داشتیم.
زلفی گل ادامه داد: وقتی تصمیم گرفتیم آموزش را به صورت حضوری پیگیری کنیم، طبیعی بود که اعتبارات دانشگاه ها با نیازهای ما هماهنگ نباشد و مدیریت کردن در چنین شرایطی فوق العاده سخت بود. انصافاً دکتر
حق بین علی‎رغم همه این محدودیت‌ها دانشگاه را به خوبی مدیریت
کردند.
وی ضمن اشاره به اینکه از دکتر بکایی که در این شرایط سخت با محدودیت ها و نیازهایی که وجود دارد، مسئولیت را پذیرفتند سپاسگذارم، گفت: در محیط‌های دانشگاهی محدودیت ها، موجب رشد می شود و انسان وقتی در تنگنا قرار می‌گیرد ذهنش فعال‌تر می‌شود و به راه های جدید فکر می‌کند و امیدوارم که این محدودیت ها باعث نشود که بخواهیم درجا بزنیم یا سیستم را به صورت روزمره مدیریت کنیم. ما هم در وزارت علوم تلاش می کنیم اعتبارات را در حد نیاز دانشگاه‎ها با رایزنی‌هایی که با سازمان برنامه و بودجه خواهیم کرد، تامین کنیم.
وزیر علوم تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه بودجه اتفاقات خوبی افتاده و در حال رخ دادن است و سعی می‌کنیم در خصوص بودجه تجهیزات به زودی یک تزریق بودجه ای را به دانشگاه‌ها داشته باشیم تا حداقل های لازم را برای کارهای علمی اساتید و دانشجویان مهیا کنیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه ما باید برنامه‌ریزی کنیم که دانشگاه پیش رو داشته باشیم نه دانشگاه پیرو، گفت: البته دانشگاه‎های پیرو کارهای خاص و اهداف خاص خودشان را پیگیری می‌کنند و مزایای خود را دارند اما دانشگاهی مثل دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه‌های بزرگ ما طبیعی است که دانشگاه پیشرو باشند؛ این مدل از دانشگاه‌ها نوپذیری، نوآفرینی و نوآوری دارند و فقط تکیه بر مزیت های نسبی موجود ندارند؛ یک دانشگاه پیشرو مزیت ساز هم هست و سعی می‌کند که شرایط جدیدی را خلق کند که قبلاً وجود نداشته است. این دانشگاه باید درآمدهای جدیدی را ایجاد کند که قبلاً وجود نداشته است. یک دانشگاه پیشرو مرزشکنی علمی دارد و افق های جدیدی را کشف می‌کند.
وزیر علوم در پایان تعامل دانشگاه‎ها با سایر سازمان و نهادها و تکامل را شروط لازم برای مدیریت موفق یک دانشگاه عنوان کرد.