وظیفه اصلی برق منطقه‌ای باختر، انتقال و تأمین انرژی است

مدیرعامل برق منطقه ای باختر:

مجتبی داودآبادی مدیرعامل برق منطقه ای باختر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: وظیفه اصلی برق منطقه‌ای باختر، انتقال و تأمین انرژی است و استان‌های مرکزی، همدان و لرستان تحت پوشش این منطقه بوده و تقریباً وسعت جغرافیایی این سه استان ۷۷ هزار کیلومتر مربع است.

وظیفه اصلی برق منطقه‌ای باختر، انتقال و تأمین انرژی است

اراك-خبرنگار آفرينش
 مجتبی داودآبادی مدیرعامل برق منطقه ای باختر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: وظیفه اصلی برق منطقه‌ای باختر، انتقال و تأمین انرژی است و استان‌های مرکزی، همدان و لرستان تحت پوشش این منطقه بوده و تقریباً وسعت جغرافیایی این سه استان ۷۷ هزار کیلومتر مربع است.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت برق منطقه ای باختر، مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر با اشاره به اینکه در این منطقه نیروگاه‌هایی از جمله نیروگاه ۱۳۰۰ مگاواتی شازند، نیروگاه هزار مگاواتی شهید مفتح همدان، نیروگاه ۴۸۴ مگاواتی خرم در استان لرستان و نیروگاه ۴۵۰ مگاواتی رودبار لرستان و …، وجود دارند، افزود:در مجموع، ۳۱۷۴ مگاوات ظرفیت تولید برق دارند و همچنین نیروگاه‌های تولید پراکنده نیز در مجموع، ۱۷۱ مگاوات ظرفیت تولید برق را به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به اينكه استان همدان ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در حال تولید دارد،  گفت:در مجموعه استانداری مرکزی ۷۰۰ مگاوات تفاهم نامه با شرکت ساتبا به عنوان متولی تأمین انرژی‌های نو منعقد شده که تاکنون برای ۱۵۰ مگاوات آن در مناقصه  سرمایه گذار انتخاب شده است.
وی با اشاره به وجود ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه برقابی به عنوان انرژی پاک بیان کرد:در مجموع با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، بین ۲۰ تا ۲۵ درصد تولید برق، در بخش انرژی پاک خواهد بود.
داودآبادی خاطرنشان کرد:وزارت نیرو برای رفع ناترازی، در یک برنامه ۴ ساله قصد دارد
 ۳۵ هزارمگاوات به تولید کشور اضافه کند که تحقق این میزان تولید، نیازمند شبکه و ایستگاه‌های مختلف است، بر این اساس و در راستای اجرای سیاست‌های وزارت نیرو، برق باختر در این ۳ استان برنامه ریزی خود را انجام داده است.
 در ۲ سال آینده ۲۷ پروژه ایستگاه برق و ۲۵ پروژه خط تعریف شده است
داودآبادی بیان کرد: به منظور ادامه برنامه در ۲ سال آینده ۲۷ پروژه ایستگاه برق و ۲۵ پروژه خط تعریف شده که در مجموع ۳ هزارمگاولت آمپر ظرفیت آنهاست و هزار کیلومتر مدار به طول خطوط اضافه خواهد شد که در طول تاریخ رقم بی سابقه‌ای خواهد بود، این پروژه‌ها حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که امیدواریم با تلاش‌های انجام شده این برنامه‌ها به ثمر برسد.
داودآبادی افزود:در برق باختر پیک مصرف منطقه حدود ۳ هزار و ۷۰۰ مگاوات است و این شرکت یکی از شرکت‌هایی است که در حوزه زیرساختی مشکلی ندارد چراکه از دیرباز در شبکه برق باختر، سرمایه گذاری مناسبی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه شرکت برق منطقه‌ای باختر در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی و پژوهشی اقداماتی را انجام داده است، ادامه داد:در حوزه حمایت از دانشگاه‌های بومی، منطقه و شرکت‌های دانش بنیان، اقدامات خوبی انجام شده است.
داودآبادی افزود:یک مرکز تحقیقات انرژی‌های تجدیدپذیر مشترک با دانشگاه اراک احداث شده که اقدامات خوبی در دست اقدام دارد، همچنین مرکز تحقیقات و نوآوری و فناوری صنعت برق مشترک با دانشگاه صنعتی اراک ایجاد شده است.تفاهم نامه‌ای هم با دانشگاه تفرش در حوزه صنعت برق منعقد شده و کارهای مشترک زیادی در این مراکز انجام می‌شود.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر ۹۰ درصد اعتبارات پژوهشی جذب و عملیاتی شده و ۷۰ درصد این اعتبار در حوزه تحقیقات و پژوهش، به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص پیدا کرده است.
مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر یادآور شد:۴ عضو هیات علمی دانشگاه در قالب فرصت مطالعاتی جذب شده اند و از قبل، پروژه‌ای جهت اجرا با آنها تعریف می‌شود که اقدامی مؤثر برای اساتید و شرکت
بوده است، همچنین سربازان نخبه در طرح‌های پژوهشی بکارگیری می‌شوند که از مسیرهای مذکور ۴۲ مقاله علمی در این مدت چاپ و ۱۳ کتاب تخصصی حوزه صنعت برق تعریف و ترجمه شده است.