زنان مصرف این ماده معدنی را جدی بگیرند

نقش کلسیم در سلامت زنان چیست؟؛

اکثر زنان از اهمیت کلسیم در سلامت خود بی اطلاع هستند. کلسیم یک ماده مغذی مهم است که در درجه اول برای حفظ استخوان‌ها و داشتن دندان‌های مستحکم لازم است. علاوه بر آن، برای عملکرد صحیح مغز، تقویت ماهیچه‌ها و ریتم طبیعی ضربان قلب لازم است.

اکثر زنان از اهمیت کلسیم در سلامت خود بی اطلاع هستند. کلسیم یک ماده مغذی مهم است که در درجه اول برای حفظ استخوان‌ها و داشتن دندان‌های مستحکم لازم است. علاوه بر آن، برای عملکرد صحیح مغز، تقویت ماهیچه‌ها و ریتم طبیعی ضربان قلب لازم است.
کلسیم یکی از مهم‌ترین مواد معدنی در مراحل مختلف زندگی زنان است. از آنجا که زنان بیشتر در معرض آسیب‌های استخوانی قرار دارند، مصرف کلسیم برای رشد و استحکام استخوان ضروری است و دریافت ناکافی آن خطر پوکی استخوان را افزایش می‌دهد. هم‌چنین کلسیم برای عملکرد طبیعی اعصاب، لخته شدن خون و سلامت عضلات لازم است.
 نقش کلسیم در سلامت زنان چیست؟
۱. کنترل علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS)
کلسیم یکی از معدود مکمل‌های طبیعی است که به طور قطعی به کنترل علائم PMS کمک می‌کند. زنانی که کلسیم کافی مصرف نمی‌کنند، به استروژن و پروژسترون واکنش منفی نشان می‌دهند و در نتیجه علائم آزاردهنده PMS را تحمل می‌کنند.
۲. جلوگیری از پوکی استخوان
مصرف کافی کلسیم در دوران نوجوانی به دختران کمک می‌کند تا در بزرگسالی استخوان‌های قوی‌تری داشته باشند و خطر پوکی استخوان را به حداقل برسانند. کلسیم برای رشد، نگهداری و حفظ توده استخوانی در تمام مراحل زندگی ضروری است.
۳. مدیریت وزن
برخی تحقیقات نشان می‌دهد مصرف کافی کلسیم با کاهش وزن سالم مرتبط است و خوردن غذاهای حاوی کلسیم به عنوان بخشی از یک رژیم کم‌کالری، می‌تواند خطر ابتلا به چاقی را کاهش دهد.
۴. پیشگیری از آسیب‌های پوستی
کمبود کلسیم باعث ایجاد لکه‌های سفید رنگ روی پوست می‌شود. یک رژیم غذایی غنی از کلسیم می‌تواند به شما کمک کند از شر لکه‌های سفید خلاص شوید و درخشش طبیعی پوست خود را بازیابی کنید. کلسیم همچنین به کند کردن روند پیری و به ترمیم پوست کمک می‌کند.
منابع غذایی کلسیم عبارتند از:
۱. شیر - شیر یکی از بهترین غذاهای غنی از کلسیم است، بنابراین حذف آن از رژیم غذایی ممکن است منجر به عدم دریافت کافی کلسیم شود. منابع کلسیم در رژیم غذایی ما فراتر از لبنیات است و استفاده از سبزیجات غنی از کلسیم نیز به تامین نیاز روزانه کلسیم کمک می‌کند. برای جذب بهینه، کلسیم را با ویتامین دی ترکیب کنید.
۲. آجیل و دانه‌ها - دانه‌های چیا، دانه‌های کنجد، دانه‌های کتان، گردو، بادام‌زمینی و دانه‌های کنجد همگی سرشار از کلسیم هستند. می‌توانید با افزودن این دانه‌ها به غذا یا سالاد، بخشی از کلسیم مورد نیاز بدن را تامین
کنید.
۳. سبزیجات - سبزیجات دارای برگ‌های سبز بسیار سالم هستند و بسیاری از آنها مانند برگ شنبلیله، اسفناج و کلم پیچ سرشار از کلسیم هستند. اگزالات‌ها که به طور طبیعی ترکیباتی هستند که به کلسیم متصل می‌شوند، در سبزیجات برگی مانند اسفناج به وفور یافت می‌شوند.
منبع: socialboat