منطقه گردشگري و زيارتي امامزاده ابراهيم بعداز آتش‌سوزي به زودي احياء مي‌شود

با حمايت همه جانبه مديركل بنياد مسكن و فرماندار شفت؛

شهرستان شفت در سال ۱۳۷۴ با دو حوزه شهري، دو بخش و چهار دهستان و ۱۶۰ روستا به عنوان شهرستان مستقل موجوديت سياسي پيدا كرد

منطقه گردشگري و زيارتي امامزاده ابراهيم بعداز آتش‌سوزي به زودي احياء مي‌شود

شهرستان شفت در سال ۱۳۷۴ با دو حوزه شهري، دو بخش و چهار دهستان و ۱۶۰ روستا به عنوان شهرستان مستقل موجوديت سياسي پيدا كرد
 گفتني است ضلع جنوبي شهرستان شفت به وسيله كوه هاي تالش كه دنباله رشته كوه البرز مي‌باشد احاطه گرديد. و تنها بريدگي آن رودخانه سياه‌مزگي است كه زمينه ارتباط شهرستان فومن را به استان زنجان فراهم آورده است.
شهرستان شفت داراي مناطق بكر جنگلي و با چشم‌اندازهاي طبيعي و آبشارهاي متعدد در بخش ييلاقي و مناطق كوهپايه‌اي و جاذبه‌هاي سياحتي و زيارتي نظير امامزاده ابراهيم و امامزاده اسحاق مي‌باشد. گفتني است اين بزرگواران از خاندان مكرم ائمه اطهار هستند. مردم تاكنون كرامات زيادي از اين عزيزان ديده‌اند و در فصل گرما يا تعطيلات زوار زيادي از اقصي نقاط كشور به اين منطقه بكر ييلاقي سفر  مي‌كنند.
 قابل ذكر است روستاي گردشگري و زيارتي امامزاده ابراهيم متأسفانه اخيراً طعمه حريق شد و اهالي زحمتكش اين منطقه خسارات زيادي را متحمل شدند و سردي سرماي زمستان هم از راه رسيد  اهالي اين منطقه روزگار خوشي ندارند و كسب و كارشان را از دست دادند به همين علت باتفاق همكاران روزنامه آفرينش به منطقه امامزاده ابراهيم سفر كرديم تا گزارشي از وضعيت موجود تهيه و اطلاع‌رساني كنيم.
شايان ذكر است در ابتداي ورود با خانواده‌اي روبرو شديم كه در حال دوشاب‌پزي بودند. جلو رفتيم بعداز  احوالپرسي سوال كردم مشغول چه كاري هستيد؟ مرد ميانسالي كه در حال دوشاب‌پزي بود گفت چون در اين فصل گردشگر و زواري نداريم به ناچار براي تأمين زندگي خود با دوشاب‌پزي روزگار مي‌گذرانيم. البته دوشاب‌گيري كار سختي است. اولاً ميوه‌اي جنگلي بنام عربه را تهيه سپس آن را با چكمه‌اي سفيد آبگيري مي‌كنيم و در آتشي كه با هيزم تهيه كرديم يعني چوب خشك حرارت مي‌دهيم سپس شيره آن را مي‌گيريم و بعداز اينكه كاملاً پخته شد بصورت دوشاب تبديل مي‌شود و براي مشكلات معده، گوارش و تقويت بدن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. البته دوشاب را نبايد در يخچال نگهداري كرد و اين شيره جهت درمان كم‌خوني نيز بسيار مفيد است و در بعضي از روستاها اهالي دوشاب را با كته ميل مي‌كنند. مثلاً بجاي خورشت استفاده مي‌شود.
در ادامه پرسيدم زماني كه خانه‌هاي شما در آتش سوخت آيا كسي از مسئولين به داد شما رسيدند. گفت دهيار امامزاده ابراهيم به اتفاق فرماندار شفت از ابتداي آتش‌سوزي خودشان را رساندند و با پيگيري‌هاي زياد با حمايت مديركل بنياد مسكن در زمينه صدور پروانه و آواربرداري و هزينه‌هاي جانبي مثلاً نظام مهندسي و پروانه ساخت و ساز و نقشه‌ ساختماني را مجاناً براي اهالي صادر كردند.
شايان ذكر است در ادامه گزارش پاي صحبت رحمت‌الله ميرزايي يكي از معتمدين منطقه نشستيم و از ايشان در خصوص مشكلات موجود ازجمله بيكاري سوال كردم گفت بيكاري مشكلي است كه در دنيا وجود دارد فقط مختص ايران نيست. البته من معتقدم كه جوانان عزيز ما نبايد فقط در انتظار پشت‌ميزنشيني باشند. چون جامعه ما نياز به انواع شغل‌ها دارد .
در ادامه پاي صحبت اميد كاظمي دهيار امامزاده ابراهيم نشستيم و از ايشان خواستيم تا گزارشي از پيگيريهاي خود را براي نوسازي ساختمانهاي امامزاده تشريح كنند.
كاظمي  گفت ابتدا بايد از پيگيريها و حمايت آقايان نقدي فرماندار مردمي شهرستان شفت و نماينده مردم فومنات خصوصاً مهندس دائمي مديركل كاردان بنياد مسكن گيلان تقدير كنم چون انصافاً ما را مورد حمايت قرار دادند تا جايي كه اهالي اين منطقه هيچگاه محبت‌ها و همراهي‌هاي اين عزيزان را فراموش نخواهند كرد.
سپس با مديركل بنياد مسكن گيلان مهندس دائمي به گفتگو نشستيم. ايشان در خصوص ارائه تسهيلات به روستائيان گيلان اشاره كرد و گفت: بنياد مسكن انقلاب اسلامي گيلان در راستاي وظيفه‌اي كه در برنامه‌ توسعه در جهت صدور اسناد روستايي به عهده دارد تاكنون توانسته است با همكاري اداره ثبت اسناد و املاك از محل ماده ۱۴۰ در روستاهاي استان ۱۷۹۴ فقره سند اخذ و تحويل روستائيان نمايد. البته با حمايت مهندس صالحي رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي ايران مبلغ سيصد و چهارهزار و چهارصد ميليون ريال كمك بلاعوض شد و براي احداث هر واحد مسكوني شهري و روستايي ۸۰ ميليون تومان و جهت تعميرات بازسازي واحدهاي مسكوني ۲۰ ميليون تومان و روستايي ۱۵ ميليون تومان ارائه می گردد.
 مهندس دائمي مديركل كاردان بنياد مسكن انقلاب اسلامي گيلان در خصوص صدر مجوزات احداث ساختمان هاي امامزاده ابراهيم و تعميرات آن اشاره كرد و گفت: اهالي امامزاده مي‌‌توانند با ۹۰درصد تخفيف و ۱۰ درصد آن را هم به صورت اقساطي پرداخت كنند و هرگونه مجوز نقشه‌برداري ساختمان، آواربرداري آن از طريق بنياد مسكن انجام شده است. ضمناً هر كسي مي‌تواند با ارائه پروانه ساخت تسهيلات بگيرند و ضمانت آن هم بطور زنجيره‌اي صورت مي‌پذيرد و همچنان بايد از مديركل ثبت استان گيلان تقدير كنيم چون در صدور سند توانسته‌ايم مشكل چند ساله امامزاده ابراهيم را حل كنيم و زمين ها تفكيك شده است و سند مالكيت صادر كرديم و در حال حاضر هيچ‌كسي نمي‌تواند به كسي ديگر تعرض داشته باشد چون سند براي زمين ساختمانهاي امامزاده ابراهيم صادر شده است.
در پايان دهيار و اهالي امامزاده ابراهيم از تلاش و حمايت‌هاي مهندس حامد دائمي مديركل كاردان بنياد مسكن گيلان  و مهندس نقدی  فرماندار مردمی شهرستان شفت و همچنان  دکتر معصومی نماینده پرتلاش مردم تقدير و تشكر كردند .
رشت - سید اکبر خوشحال