یکی از نقاط کلیدی توسعه منطقه ای هرمزگان است

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت:یکی از نقاط کلیدی توسعه منطقه ای هرمزگان است.

بندرعباس-شهین صادقی
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت:یکی از نقاط کلیدی توسعه منطقه ای هرمزگان است.
غلامحسین محمدی،معاون وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سفر به بندعباس و در نشست با فعالین اقتصادی هرمزگان در منطقه ویژه اقتصادی صنایع فلزی و معدنی خلیج فارس بیان کرد:اتخاذ تصمیم توسعه منطقه ای نسبت به توسعه کلان کشور تصمیم بسیار درست و مبتنی بر عدالت است.
وی با تقدیر و تشکر از اقدامات شایسته مدیر کل فنی و حرفه ای هرمزگان در رایتای توسعه آموزش و مهارت آموزی و زیر ساخت های
فنی و حرفه ای در هرمزگان تاکید کرد: رویکرد کلیدی توسعه منطقه ای مبتنی بر ظرفیت های منطقه است که می توان پیشرفت کل کشور را نیز با این توسعه رقم زد .
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه منطقه ای را فراتر از توسعه ملی عنوان کرد و گفت:این مدل از توسعه می تواند محرک صنایع و افزایش زنجیره تولید باشد که ابتدا باید در مناطقی اجرا شود که توسعه درآنها رو به افزایش است.
محمدی اضافه کرد:این مناطق می توانند مدلی برای سایر مناطق کشور و الگوهای خوبی برای تولید باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود مهم ترین مشکلات دغدغه مدیران عامل را در یک بررسی در بازه زمانی سه ساله کمبود و تامین نقدینگی و جذب نگهداشت منابع انسانی عنوان کرد.
محمدی ابراز کرد:طی پنج سال آینده ۱۷۰ میلیون شغل ایجاد و ۹۰ میلیون شغل حذف خواهد شد.
وی ادامه داد:در سال ۲۰۲۷ از هر ۱۰ کارگر ۶ نفر نیاز به افزایش مهارت و آموزش دارد و بیش از ۷۰ درصد استخدام کارکنان با مهارت های جدید صورت می گیرد.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور،میزان تغییرات نرخ بیکاری افراد با تحصیلات پایه و افراد با تحصیلات عالی در کشورهای مختلف را نشانگر وجود یک عنصر کلیدی به نام مهارت عنوان کرد.
غلامحسین محمدی ادامه داد:عدم توجه به تناسب آموزش ها و رسته های اولویت دار در کشور یکی از عوامل تاثیرگذار در فقر مهارتی می باشد.
وی ادامه داد: تا سال ۲۰۲۷ ،۶۰ درصد از نیروی کار به آموزش نیاز خواهند داشت اما در حال حاضر تنها نیمی از انها به این فرصت دسترسی دارند.
محمدی تاکید کرد:زیرساخت های آموزشی به کسب و کارها سپرده شود تا آموزش تقاضا محور تولید کنیم.
وی همچنین به تشکیل کنسرسیوم مهارت در کرمان اشاره کرد و گفت:این کنسرسیوم که توسط چهل و شش شرکت ایجاد شده نیاز آموزشی این شرکت ها را برآورده می نماید و الگوی مناسبی برای سایر استان هاست.