۳۵ درصد تولید بخش کشاورزی ضایعات است

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی :

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۳۵ درصد تولیدات در بخش کشاورزی ضایعات است و دور ریخته می شود، گفت: مهمترین معضل کشاورزی ایران خرده مالکی است.

مشهد-خبرنگار آفرینش
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 35 درصد تولیدات در  بخش کشاورزی ضایعات است و دور ریخته می شود، گفت: مهمترین معضل کشاورزی ایران خرده مالکی است.
غلامرضا قنبری با اشاره به اینکه ۱۰۰هزار هکتار تغییر کاربری غیرمجاز در استان وجود دارد، تصریح کرد:خشکسالی های پیاپی و ناترازی انرژی بر مسائلی مانند تغییرات اقلیمی افزوده است.
وی ادامه داد:با وجود بیش از ۳۵۰ هزار میلیارد ریال خسارت  به کشاورزی خراسان رضوی از محل قطع برق شاهد تبعات این خسارت ها در آینده خواهیم بود.
قنبری  افزود:به عنوان مثال تا این مرحله از گندم کشت پاییزه استان باید دو مرحله آبیاری می‌شد که مشکلات ناشی از قطعی برق بر این روند اثر منفی گذاشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد:ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی و افزایش تولید در واحد سطح با اجرای طرح های مختلف دنبال می شود و خوشبختانه شاهد تاثیرات مثبت این برنامه ها در روند افزایش تولیدات در استان هستیم.
وی بیان داشت:نزدیک شدن فعالیت‌های کشاورزی با علوم و فعالیت های دانش بنیان و رشد تولیدات کشاورزی در بخش دامی، باغی و زراعی از اولویت‌های برنامه‌ریزی در استان خراسان رضوی است.
قنبری هوشمندسازی کشاورزی را راهکار بسیاری  از چالش ها و مشکلات دانست و ادامه داد:نخستین سامانه تنظیم بازار کشور در خراسان رضوی، اکنون به صورت آزمایشی در حال فعالیت است که تحول شگرفی در عرصه نظارت بر ۳۶۰ محصول مرتبط با حوزه کشاورزی خواهد بود.