تولید دستگاه بازی و احداث شهربازی‌های سرپوشیده توسط یک شرکت دانش بنیان

متخصصان یک شرکت دانش بنیان به تولید دستگاه‌ها و احداث شهربازی‌های سرپوشیده به عنوان یکی از نخستین طراحان و سازندگان دستگاه‌های شهربازی سرپوشیده در کشور به فعالیت می‌پردازند.

متخصصان یک شرکت  دانش بنیان به تولید دستگاه‌ها و احداث شهربازی‌های سرپوشیده به عنوان یکی از نخستین طراحان و سازندگان دستگاه‌های شهربازی سرپوشیده در کشور به فعالیت می‌پردازند.
رضا طهماسب‌نژاد، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در خصوص محصولات این شرکت به آنا گفت:از ویژگی‌های محصولات این شرکت می‌توان به جذابیت، مهیج و خاص بودن، قیمت مناسب، تکنولوژی پیشرفته و پشتیبانی فنی اشاره کرد.
وی افزود: دستگاه‌های شهربازی در عین همگام بودن با تکنولوژی روز دنیا و رعایت استاندارد‌های جهانی از قیمت بسیار مناسب تری نسبت به نمونه‌های خارجی برخوردار است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد:این شرکت علاوه بر تولید دستگاه‌های شهربازی سرپوشیده در زمینه مشاوره خرید دستگاه‌های شهربازی، طراحی، تجهیز و چیدمان شهربازی، نصب، راه اندازی و تعمیرات دستگاه‌های شهربازی و آموزش پرسنل و اپراتور‌های شهربازی به فعالیت می‌پردازد.
طهماسب‌نژاد درباره معرفی برخی از محصولات شرکت خاطرنشان کرد: دستگاه‌های تعاملی مانند سند باکس، رالی کودک، فانی وال و مجیک وی از جمله دستگاه‌های به روز و خلاقانه این شرکت است که به طور کلی هدف ما از تولید این دستگاه‌های بازی، تحرک و تعامل کودکان در دنیای امروز است.
وی بیان کرد: به عنوان مثال بازی سند باکس دنیای منحصر به فردی از تجربه را ایجاد می‌کند که در آن محیط به عمل کاربر پاسخ می‌دهد. حفاری، ساختن، قرار دادن اشیاء، کار و بازی کردن کودکان با یکدیگر از جمله اتفاقاتی است که در این بازی می‌افتد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره یکی از جدیدترین محصولات شرکت به نام رالی کودک عنوان کرد: یک بازی شبیه ساز رانندگی جذاب در رده سنی کودکان است که دارای چندین تم مختلف و متنوع است و به کودک اجازه می‌دهد که زمین بازی دلخواه و ماشین مورد علاقه اش را برای بازی کردن انتخاب کند.
وی ادامه داد: این بازی با گرافیک جذابی که دارد به راحتی می‌تواند کودکان را جذب کند و باعث ایجاد هیجان بالا و سرگرمی آنها شود.
طهماسب‌نژاد گفت: شرکت ما بعد از اتمام فرآیند خرید دستگاه‌های شهربازی، تمامی امور مربوط به آموزش و نحوه استفاده از دستگاه ها، آموزش اپراتور‌های دستگاه‌ها و متخصصان فنی، تعمیرات و نگهداری از تجهیزات دستگاه‌ها را نیز انجام می‌دهد.
وی افزود: تمام تلاش ما این است که مواد اولیه این محصولات و دستگاه‌ها از داخل کشور تهیه شود و حدود ۸۰ درصد نیز در داخل تامین می‌شود، اما بخش الکترونیکی این محصولات از خارج وارد می‌شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: به دلیل هزینه بالای نمونه خارجی این دستگاه‌ها و همچنین بومی سازی نشدن محصولات خارجی و با خرید محصولات داخلی به طور قطع صرفه جویی ارزی اتفاق می‌افتد.