نانوایی‌های شیفت شب در کرمانشاه راه‌اندازی شود

استاندار کرمانشاه:

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی‌های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه‌شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی‌های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه‌شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.
منوچهر حبیبی، در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، اظهار داشت:افرایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازی‌ها بازمی‌گردد.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است، اظهار کرد:فعالیت نانوایی‌ها باید به‌موقع و منظم باشد و  ساعت کاری مشخص داشته باشند.
مدیر ارشد استان افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با تاکید بر لزوم ارائه نان با کیفیت به مردم، گفت:مردم در حال حاضر گله‌مند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.
وی گفت:گندم هر استان ۱۰۰ درصد گندم جامع و کاملی نیست و نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند تا شاهد افزایش کیفیت نان باشیم.حبیبی همچنین با انتقاد از تنوع پایین نان در استان اظهار کرد:نان‌های متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگک سنتی، سنگک صنعتی و ... باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.
وی گفت:هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد می‌شود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیم‌گیری در شهرستان‌ها نیز پیگیری خواهد شد.