ماسک:اوکراین در جنگ با روسیه زیاده‌روی کرد

«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و رئیس‌ اداره کارآمدی دولت این کشور در صفحه خود در پلتفرم ایکس ، بار دیگر از رئیس‌جمهور اوکراین انتقاد کرد.

«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و رئیس‌ اداره کارآمدی دولت این کشور در صفحه خود در پلتفرم ایکس ، بار دیگر از رئیس‌جمهور اوکراین انتقاد کرد.به گزارش تاس، ماسک در پیام خود نوشت: «اوکراین در جنگ خود با روسیه زیاده‌روی کرده است».
رئیس‌ اداره کارآمدی دولت آمریکا گفت: «دولت اوکراین زیاده‌روی کرده است. مرگ بی‌پایان در سنگر اشتباه است و هرکس که به آن ادامه دهد، فاقد همدلی و مغز است».
ماسک، پیشتر از «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به دلیل عدم برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری انتقاد کرده و گفته بود: «اوکراینی‌ها از زلنسکی متنفرند، اگر او واقعا میان مردم اوکراین محبوب بود، انتخابات برگزار می‌کرد».