اژه‌ای: باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم نه در حرف

رئیس قوه قضائیه گفت: دولت باید در مقوله اقتصاد، نقش هدایتگر و تسهیل‌گر را ایفا کند؛ باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم، نه در حرف و شعار.

رئیس قوه قضائیه گفت: دولت باید در مقوله اقتصاد، نقش هدایتگر  و تسهیل‌گر را ایفا کند؛ باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم،  نه در حرف و شعار.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: وقتی سرمایه‌گذاری خارجی انجام می‌شود، آن سرمایه‌گذار برای حفظ و استحکام سرمایه خود و کسب سود هم که شده، خود را ملزم به رعایت مقولات مرتبط با امنیت می‌کند؛ این یک امر واضح است. حال فارغ از این موضوع، بحث و تاکید ما آن است که کاری کنیم اگر سرمایه از خارج هم نمی‌آید حداقل سرمایه از داخل کشور بیرون نرود؛ در سال‌های اخیر مقداری ثروت از کشور خارج شده است؛ بعضاً حتی فردی که در داخل کشور ما با منابع ما به سودهای بعضاً کلان دست یافته نیز از سرمایه‌گذاری در داخل امتناع می‌کند، چرا که نگران از دست رفتن سرمایه خود است! فلذا ما باید سازوکار مدون و مستحکمی ایجاد کنیم که سرمایه‌گذاران نگران از دست رفتن سرمایه‌های‌شان نباشند و با طیب‌خاطر در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند.
رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: دولت باید در مقوله اقتصاد، نقش هدایتگر و تسهیل‌گر را ایفا کند؛ باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم، نه در حرف و شعار.حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: رهبری معظم انقلاب نیز تاکید مؤکدی بر امر حمایت از بخش خصوصی دارند و قوای سه‌گانه را ملزم به این امر کرده‌اند؛ عباراتی که ایشان در سخنرانی اخیرشان در جمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی بیان فرمودند، نکات بسیار نغز و مهمی هستند که همگان موظف به اجرای این منویات هستیم.