اتاق نوآوری و فناوری پتروشیمی در دانشگاه شریف راه‌اندازی می‌شود

با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت دانش‌بنیان پتروشیمی کارون و دانشگاه صنعتی شریف، اتاق نوآوری و فناوری پتروشیمی با هدف حمایت از شکل‌گیری زیست بوم استارت آپی در حوزه نوآوری‌های مرتبط با پتروشیمی و صنعت تولید متانول و زنجیره ارزش آن در این دانشگاه ایجاد خواهد شد.

با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت دانش‌بنیان پتروشیمی کارون و دانشگاه صنعتی شریف، اتاق نوآوری و فناوری پتروشیمی با هدف حمایت از شکل‌گیری زیست بوم استارت آپی در حوزه نوآوری‌های مرتبط با پتروشیمی و صنعت تولید متانول و زنجیره ارزش آن در این دانشگاه ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، به منظور تحقق اهداف مندرج در سند چشم انداز بیست ساله و اجرای وظایف ابلاغی  سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری در ارتباط با تحقق اقتصاد دانش بنیان به عنوان رکن اساسی اقتصاد مقاومتی و همچنین توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در زنجیره پتروشیمی تفاهم نامه ای بین علیرضا صدیقی زاده مدیر عامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان پتروشیمی کارون و دکتر حسن حدادپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید.
با امضاء این تفاهم نامه، امکان تخصیص و تجهیز و راهبری و بهره برداری از «اتاق نوآوری و فناوری پتروشیمی» به منظور حمایت از شکل گیری زیست بوم استارت آپی و کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری در حوزه های مختلف مرتبط با پتروشیمی و به طور خاص  صنعت تولید متانول و زنجیره ارزش آن ، فراهم خواهد شد.
بهینه سازی مصرف انرژی، آب، محیط زیست و محصولات دوستدار طبیعت به منظور رفع چالش ها و نیازهای نوآورانه و فناورانه صنعت پتروشیمی از دیگر برنامه های اتاق نوآوری و فناوری پتروشیمی است.
از مهمترین فعالیت های این اتاق می توان به مواردی چون طراحی، ساخت و بومی سازی خدمات یا محصولات مرتبط با کسب و کار شرکت، برگزاری رویدادهای به هم رسانی برای انتخاب تیم‌ها یا شرکت های فناور صاحب ایده یا محصول، ایجاد زیرساخت مناسب برای فعالیت تیم ها یا شرکت های فناور صاحب ایده یا محصول، ایجاد بازارهای جدید برای ورود شرکت در حوزه های جدید، ایجاد زیرساخت استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، کلان داده و دیجیتال سازی در صنعت پتروشیمی و ایجاد زمینه انجام پروژه های پژوهشی برای استفاده حداکثری از ظرفیت دانشگاه و ارائه نتایج پژوهشی به شرکت پتروشیمی کارون جهت بهره برداری از اطلاعات در اجرای پروژه ها اشاره کرد.
انجام خدمات شتابدهی برای رشد تیم ها و شرکت های فناور مستقر در اتاق، برگزاری رویدادهای علمی و آموزشی برای تقویت نیروی انسانی ماهر از جمله نیروهای دانشکده و شرکت، استفاده از ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه به منظور رفع نیازهای شرکت، تأمین نیروی انسانی  فنی و تخصصی برای استفاده در پروژه های شرکت با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی دانشگاه و همکاری بین شرکت و دانشگاه برای جذب منابع مالی مورد نیاز اهداف اتاق از دیگر زمینه های فعالیت این اتاق اعلام شده است.
طبق این همکاری دو جانبه همکاری با شبکه فناوری شرکت پتروشیمی کارون می تواند از طریق برگزاری رویدادهای pitch و reverse pitch انجام پذیرد.
مدت این تفاهم نامه پنج سال و در صورت توافق قبلی طرفین ،  تفاهم نامه برای  یک دوره پنج ساله دیگر قابلیت تمدید دارد.