دم کردن چای می تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند

بر اساس آخرین تحقیقات، دم کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می کند.

بر اساس آخرین تحقیقات، دم کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می کند.
به گزارش مهر به نقل از سی ان ان ان، طبق مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات متحده انجام شد، انواع چای از جمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تأثیر انواع چای، روش‌های دم کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.محققان محلول‌های آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگ‌های چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمان‌های مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.
محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می‌تواند حدود ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانی‌تر آن باعث حذف بیشتر فلز می‌شود.بر اساس این مطالعه، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسه‌ای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای می‌تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوه‌ای برای سلامت عمومی دارد.
«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگ‌ها در آب و دم کشیدن آن، به طور طبیعی فلزات را حذف می‌کند.»