از النصر نترسید

هشدار به استقلالی‌ها؛

تیم استقلال تهران روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم النصر عربستان است. بازی برگشت دو تیم نیز ۲۰ اسفندماه در عربستان برگزار خواهد شد.

از النصر نترسید

 تیم استقلال تهران روز دوشنبه  ۱۳ اسفندماه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم النصر عربستان است. بازی برگشت دو تیم نیز ۲۰ اسفندماه در عربستان برگزار خواهد شد.
تقابل استقلال با النصر و حضور ستارگان بزرگ فوتبال جهان در تیم عربستانی یک ترس زیرپوستی برای هواداران و حتی بازیکنان جوان استقلال ایجاد کرده است، ترسی که تنها ناشی از نام بازیکنان است. حضور رونالدو، مانه، لاپورت و جان دوران در تیم عربستانی موجب شده تا ذهنیت‌ها به سوی برنده شدن تیم سعودی سوق پیدا کند.
اما تجربه نشان داده که در فوتبال نتایج بیرون از زمین تعیین نخواهد شد بلکه آنچه تعیین کننده برد یا باخت یک تیم است هنر مربی و تلاش بازیکنان است. فوتبالدوستان ایرانی بارها قرعه‌های سخت‌تر از النصر را تجربه کرده و حتی در ادوار جام جهانی، ایران با بازیکنان گمنام خود حریفانی را از آفریقا، آمریکا و اروپا را شکست داده که نمونه آخر آن نیز تیم ملی ولز با گرت بیل نامدار بود.
تیم استقلال نیز با توجه به تجارب بالای خود در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا یک برند و نام در فوتبال قاره کهن به شمار می‌رود، برندی که اکنون به عنوان نماینده فوتبال ایران به مرحله حذفی لیگ نخبگان صعود کرده و امیدوار است با متوقف کردن النصر با رونالدوی نامدار، یک گام دیگر در مسیر کسب ستاره سوم بردارد.
واقعیتی که باید فوتبال دوستان بپذیرند آن است که بازیکنان استقلال باید یک ذهنیت برنده داشته باشند ذهنیتی که الریان را در قطر و الاهلی را در عربستان زمین‌گیر کرد. چنین تفکری می‌تواند فراتر از تاکتیک‌های فوتبالی باشد و بازیکنان جوان را به یک خودباوری برساند که می‌شود پیروز شد.
استقلال در دیدار رفت میزبان النصر است و می‌تواند آزادی را به جهنمی برای یاران رونالدو تبدیل کند . برای موفقیت فوتبال ایران باید بپذیریم که موفقیت استقلال در برابر النصر می‌تواند سکوی موفقیت فوتبال بحران زده ما باشد؛ فوتبالی که بیش از سه دهه رنگ قهرمانی در باشگاه‌ها و نیم قرن است که در قاره کهن رنگ قهرمانی را در سطح ملی به خود ندیده‌ است.