زمان برگزاری نمایشگاه بهاره تغییر کرد

رئیس اتاق اصناف تهران گفت:نمایشگاه بهاره با سه روز تاخیر به جای ۱۲ اسفند از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند در ۶ نقطه تهران دایر و آماده استقبال از هموطنان خواهد بود.

رئیس اتاق اصناف تهران گفت:نمایشگاه بهاره با سه روز تاخیر به جای ۱۲ اسفند از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند در ۶ نقطه تهران دایر و آماده استقبال از هموطنان خواهد بود.
به گزارش مهر، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به تغییر زمان برگزاری نمایشگاه بهاره تهران، گفت: این نمایشگاه با سه روز تأخیر به جای ۱۲ اسفند از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند در ۶ نقطه تهران برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، رستگار تصریح کرد:نمایشگاه بهاره فرصتی برای تولیدکننده و توزیع‌کننده است و قیمت‌ها با توجه به تخفیف‌های ویژه‌ای که برای این ایام در نظر گرفته شده، به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود.
وی در خصوص سیاست کلی نمایشگاه هم گفت:این سیاست‌ها به گونه‌ای اعمال شده که قیمت‌ها با تخفیف ۵ تا ۳۰ درصدی به مصرف‌کنندگان ارائه شود.
رستگار در خصوص دو مکان پرسش برانگیز برگزاری نمایشگاه بهاره در ارم، اعلام کرد: به دلیل برخی مشکلات فنی، کمیته تنظیم بازار و استانداری تصمیم گرفتند که نمایشگاه در ارم برگزار نشود اما با پیگیری‌ها و جلسات برگزار شده، تصمیم بر این شد که نمایشگاه در این محل هم برگزار شود ضمن اینکه برگزاری نمایشگاه در مصلی هم قطعی است.
وی ادامه داد:زمان برگزاری نمایشگاه تا ۲۴ اسفند ماه در مکان‌های مختلفی از جمله فرهنگسرای اشراق، فرهنگسرای خاوران، مصلی امام خمینی، پارک ارم و منطقه اکباتان برنامه‌ریزی شده است.
رستگار افزود: ساعت برگزاری نمایشگاه نیز از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است و برای ماه مبارک رمضان از ۱۰ صبح تا ۲۴ ساعت افزایش یافته است.