آمادگی هلال احمر برای سفر‌های نوروز

مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر با اشاره به افزایش ایستگاه استراحت و پایگاه‌های امداد و نجات برای ایام نوروز گفت: پویش «نه به تصادف» راهکاری برای کاهش خطرات و آگاهی سازی مردم است.

مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر با اشاره به افزایش ایستگاه استراحت و پایگاه‌های امداد و نجات برای ایام نوروز گفت: پویش «نه به تصادف» راهکاری برای کاهش خطرات و آگاهی سازی مردم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نواب شمس پور گفت:هدایت بحران و حادثه چند مرحله دارد مرحله پیشگیری و کاهش خطر، مرحله آمادگی و مرحله پاسخ و بازیابی که هر ساله هلال احمر برای این موضوع برنامه ریزی دارد.
وی ادامه داد: پیشگیری و کاهش خطرات یکی از عوامل مهمه و همیشه تاثیرگذار است و راهکار آن هم آگاهی سازی و رسانه‌ای کردن آن است. علاوه بر این موارد، امسال مشارکت مردم برای حل این موضوع در نظر گرفتیم؛ یعنی همان نه به تصادف.
مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر افزود: این مسابقه دو مرحله‌ای است یکی قبل از سفر و دیگری حین سفر است که تاکنون  ۳۶۵ اثر از مردم رسیده و ۱۱۲ اثر حائز شرایط شده و برندگان اعلام می‌شوند.
وی تصریح کرد: ما برای اجرایی شده بهتر این پویش، به تعامل با دیگر ارگان‌ها نیاز داریم بر این اساس قرار است هلال احمر تفاهم نامه‌ای را با پلیس راهور امضا کند. این همکاری‌ها باید بیشتر جنبه بازدارندگی و تشویق داشته باشد تا فرهنگسازی شود.
شمس پور با اشاره به دیگر راهکار کاهش خطرات تصادف بیان کرد: ما برای سفر‌های نوروزی امسال ایستگاه و کمپ‌های استراحت را افزایش دادیم تا مردم برای رفع خستگی استفاده کنند. همچنین در مرحله آمادگی، پایگاه‌های امداد و نجات تشکیل شده است.
مدیرکل آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر تاکید کرد:هدف جمعیت هلال احمر بیشتر از اینکه آموزشش باشد به دنبال یادگیری مردم است و این کار با همکاری جامعه، رسانه و سیاست گذاری محقق می‌شود.