آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت:با بهره‌گیری از حدود ۳۴۰۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای و با حضور ۲۸ هزار نیروی انسانی، تلاش می‌کنیم تا در مسیر کاهش حوادث و تصادفات جاده‌ای ایفای نقش کنیم.

آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت:با بهره‌گیری از حدود ۳۴۰۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای و با حضور ۲۸ هزار نیروی انسانی، تلاش می‌کنیم تا در مسیر کاهش حوادث و تصادفات جاده‌ای ایفای نقش کنیم.
به گزارش مهر، جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص طرح نوروزی و اقدامات اورژانس در این بازه زمانی گفت:سازمان اورژانس کشور با تمام توان از امروز تا پایان ۱۵ فروردین در کنار هموطنان خواهد بود.
وی افزود: در این ایام، با بهره‌گیری از حدود ۳۴۰۰ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای شامل بیش از ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای، بیش از ۱۵۰۰ پایگاه شهری، و ۵۲ ایستگاه اورژانس هوایی و همچنین با حضور ۲۸ هزار نیروی انسانی، تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در مسیر کاهش حوادث و تصادفات جاده‌ای، حفظ جان مسافران، و ارائه خدمات سریع و مؤثر ایفای نقش کنیم.
 آماده‌باش ۲۷۰ هزار امدادگر و نجات‌گر داوطلب در سراسر کشور
بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات کشور نیز گفت:در راستای وظایف امدادی، امسال نیز ۲۷۰ هزار امدادگر و نجات‌گر داوطلب در سراسر شهرها و روستاهای کشور آماده ارائه خدمات
 به هموطنان هستند.امیدواریم که سازمان امداد و نجات امسال کمترین مأموریت را داشته باشد و شاهد کاهش حوادث و تصادفات باشیم.
محمودی گفت:جاده و خودرو کمترین نقش را در بروز سوانح دارند؛ عامل انسانی همچنان اصلی‌ترین علت تصادفات است.
وی گفت:در طبیعت‌گردی، کوه، کویر و...حتماً با آگاهی از مسیر حرکت کنید یا همراه فردی باشید که به منطقه آشنایی دارد. همچنین پیش از عزیمت، حتماً فردی را از مقصد و زمان بازگشت خود مطلع کنید.