ضرب الاجل پوتین برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در کورسک ممکن است پایان یابد

پسکوف:

تاس :سخنگو کاخ کرملین در اظهاراتی به ضرب الاجل تعیین شده از سوی رئیس‌جمهور روسیه برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در استان کورسک پرداخت.

ضرب الاجل پوتین برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در کورسک ممکن است پایان یابد

تاس :سخنگو کاخ کرملین در اظهاراتی به ضرب الاجل تعیین شده از سوی رئیس‌جمهور روسیه برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در استان کورسک پرداخت.به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین تایید کرد که ضرب الاجل «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برای تسلیم شدن نیروهای اوکراینی در کورسک معتبر باقی می‌ماند و هشدارداد که این ضرب الاجل ممکن است پایان یابد یا محدود شود.پسکوف در اظهار نظری به خبرگزاری تاس گفت: «زمان برای نیروهای اوکراینی برای زمین گذاشتن سلاح هایشان و تسلیم شدن در منطقه کورسک در حال پایان یافتن است».
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که با همتای روسی خود  گفت‌وگو کرده است.
به گفته ترامپ وی در این گفت‌وگو از رئیس‌جمهور روسیه خواست تا به نیروهای اوکراینی در استان کورسک که کاملا تسلیم می‎‌شوند ترحم نشان دهد.