وزارت نفت در پی تقویت ساختار و رفع دغدغه‌ها واحد های عملیاتی در این حوزه است

سرپرست تشکیلات،روش ها و تعالی سازمانی وزارت نفت در آغاجاری:

دکتر مولایی در نشست مدیران شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و مدیر عامل شرکت نفت و گاز آغاجاری از عملکرد مطلوب این شرکت ها قدردانی کرد و بر ضرورت تقویت کمی و کیفی این شرکت ها به عنوان قطب اصلی تولید نفت در جنوب کشور در ابعاد مختلف تأکید کرد.

اهواز-محمدي
دکتر مولایی در نشست مدیران شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و مدیر عامل شرکت نفت و گاز آغاجاری از عملکرد مطلوب این شرکت ها قدردانی کرد و بر ضرورت تقویت کمی و کیفی این شرکت ها به عنوان قطب اصلی تولید نفت در جنوب کشور  در ابعاد مختلف تأکید کرد.
دکتر مولایی، با اذعان به اهمیت نقش این شرکت در صنعت نفت کشور، بر عزم جدی وزارت نفت برای رفع موانع ساختاری و کمبودهای موجود بویژه در واحد های عملیاتی  تاکید کرد و رویکرد وزارت نفت را از پایین به بالا  توصیف کرد و افزود بررسی دقیق مسائل در  میدان و ارائه راهکارهای عملیاتی، در اولویت قرار دارد.
سرپرست اداره کل تشکیلات، روش‌ها و تعالی سازمانی وزارت نفت، بررسی بازآرایی ساختار در حوزه‌های مختلف با تمرکز بر عملیات، تعمیرات، امور مالی و حقوقی، بازنگری در سطوح مشاغل مهارتی، کارشناسی و مدیریتی، و احصاء و نهایی‌سازی نیازهای حوزه‌ عملیاتی و تعمیراتی را از جمله مهم‌ترین اهداف این نشست بر شمرد.
این نشست نشان‌دهنده توجه ویژه وزارت نفت به شرکت‌های تابعه و تلاش برای رفع موانع پیش روی آن‌ها در راستای تحقق اهداف صنعت نفت کشور است.