پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی

سازمان اورژانس کشور در بازه زمانی اجرای طرح سلامت نوروزی به ۸۷۰ هزار و ۷۵۵ مورد تماس با شماره اضطراری ۱۱۵ پاسخ داد که در پی این تماس‌ها ۲۷۹ هزار و ۹۵۵ ماموریت انجام شد.

سازمان اورژانس کشور در بازه زمانی اجرای طرح سلامت نوروزی به ۸۷۰ هزار و ۷۵۵ مورد تماس با شماره اضطراری ۱۱۵ پاسخ داد که در پی این تماس‌ها ۲۷۹ هزار و ۹۵۵ ماموریت انجام شد.
به گزارش ایسنا، بر اساس داده‌های جمع بندی شده از سوی مرکز هدایت عملیات و بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درطول مدت اجرای طرح سلامت نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ ) اورژانس کشور به ۸۷۰ هزار و ۷۵۵ مورد تماس با شماره اضطراری ۱۱۵ پاسخ داد که در پی این تماس‌ها ۲۷۹ هزار و ۹۵۵ ماموریت انجام شد. بر اساس آمار به دست آمده ۱۸ درصد از کل ماموریت‌ها ترافیکی بودند.
در این بازه زمانی ۴۷ هزار و ۱۲۶ مصدوم سوانح ترافیکی از سوی سازمان اورژانس کشور به صورت زمینی به مراکز درمانی منتقل شدند و ۱۹۳ نفر نیز توسط تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیماستانی، با انجام احیای قلبی و ریوی موفق به زندگی بازگردانده شدند. تعداد اعزام شدگان به مراکز درمانی در قالب طرح‌های ۲۴۷ و ۷۲۴ نیز ۱۵۲۲ تن بود همچنین خدمات درمانی و پیش‌بیمارستانی به ۵۶۳۹ نفر نیز ارایه شده است.
با توجه به داده‌های جمع بندی شده از طرح سلامت نوروزی، ۲۲۴ مصدوم و بیمار بدحال نیز با انجام ۲۱۸ ماموریت اورژانس هوایی به مراکز درمانی اعزام شدند و ۵۲ مصدوم یا بیمار نیز با آمبولانس دریایی جابجا و به مراکز درمانی منتقل شدند.
در بازه زمانی اجرای این طرح، ۱۲ هزار و ۱۸۴ تن نیز به ایستگاه‌های سلامت مراجعه کردند که از این تعداد ۸۶۳ مصدوم یا بیمار به مراکز درمانی منتقل شدند.