شرایط آبی تهران امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال ۱۴۰۴ را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تأمین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم

شرایط آبی تهران امسال سخت‌تر از پارسال

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تأمین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و
عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تأمین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.
 به گزارش تسنیم، محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در دیدار نوروزی مدیران و کارکنان این شرکت، با بیان اینکه آغاز سال 1404 با استمرار خشکسالی‌ها برای پنجمین سال پیاپی همراه شده است، اظهار داشت: اگرچه پیوستگی خشکسالی‌ها در تهران از دوره‌های دوساله امسال برای نخستین بار به پنج سال رسیده است، اما خوشبختانه در سال گذشته به فضل خداوند و با همت و مجاهدت همکاران و برنامه‌ریزی مناسب دستاوردهای خوبی در حوزه تامین، توزیع و مدیریت مصرف آب و حوزه فاضلاب حاصل شد.
 وی بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه در فروردین‌ماه سال گذشته با حضور رئیس‌جمهوری شهید، اجرای 9 کیلومتر از ابرپروژه رینگ آبرسانی تهران موسوم به حضرت قمر بنی هاشم (ع)، رکوردزنی در نصب انشعاب‌های فاضلاب، اجرای حدود 200 هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب و رشد 130 درصدی عملکرد را بخشی از دستاوردهای کمی و جهادگونه شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته برشمرد و افزود: با وجود تشدید شرایط خشکسالی در سال گذشته، توانستیم انتظار تمامی ذی‌نفعان شرکت را برای تأمین کمی و کیفی آب برآورده کنیم.
وی با اشاره به تداوم روند کاهشی ذخایر آب سدهای چهارگانه تهران (امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو) در سال گذشته، افزود: اگرچه ذخایر آب سدهای یادشده 35 میلیون مترمکعب کاهش یافت و آب موجود در سد امیرکبیر در روزهای پایانی اسفندماه به رقم نازل حدود 10 میلیون مترمکعب رسید، با این حال برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریت تنش آبی موجب غفلت از پروژه‌های بلندمدت نشد به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا شهریورماه امسال 25 هزار میلیارد تومان پروژه مهم در بخش‌های آب و فاضلاب آماده بهره‌برداری شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس شرایط آبی سال 1404 را سخت‌تر از سال گذشته خواند و افزود: هرچه خشکسالی استمرار می‌یابد، حلقه تامین آب نیز تنگ‌تر می‌شود اما تجربه دو سال گذشته نشان داده است که با برنامه‌ریزی و عزم جمعی برای تبدیل تهدیدها به فرصت می‌توانیم از این شرایط سخت نیز گذر کنیم.