ذخیره سد کرج به ۱۳ درصد رسید

وضعیت همچنان زیر نرمال؛

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت:بارش‌های اخیر، ذخیره سد کرج را ۱۲ میلیون مترمکعب افزایش داد ولی وضعیت سد همچنان زیر نرمال بوده و نسبت به مدت مشابه سال قبل با کسری ۵۰ درصدی مواجه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز گفت:بارش‌های اخیر، ذخیره سد کرج را ۱۲ میلیون مترمکعب افزایش داد ولی وضعیت سد همچنان زیر نرمال بوده و نسبت به مدت مشابه سال قبل با کسری ۵۰ درصدی مواجه است.
داوود نجفیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد:اسفند ۱۴۰۳ میزان ذخیره سد کرج با افت چشمگیری مواجه و به کمتر از ۱۱ میلیون مترمکعب(شش درصد) از حجم ۱۷۹ میلیون مترمکعبی این سد رسید.نجفیان افزود:بارش‌های اخیر منجر به ورود ۱۲ میلیون مترمکعب آب به سد شد و ذخیره سد به ۲۳ میلیون مترمکعب رسید.
وی اظهار کرد:با رشد بیش از ۵۰ درصدی حجم سد نسبت به اسفندماه، در حال حاضر حدود ۱۳ درصد این سد پر است.ولی همچنان وضعیت سد به حالت نرمال نرسیده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افت ۵۰ درصدی مواجه هستیم.
این مسئول با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی برای بارش باران در روزهای آتی، گفت:امیدواریم این بارش‌ها بتواند وضعیت سد کرج را بهبود دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد:اگر میزان مصرب آب شرب ۲۰ درصد کمتر شود؛ می‌توانیم امسال به خصوص روزهای پیک فصل تابستان را با کمترین تنش سپری کنیم. بنابراین از مردم تقاضا داریم صرفه‌جویی در مصرف آب را لحاظ کنند.