شصت و سومین سال جایزه البرز نخبگانی به ایستگاه پایانی رسید

آئین اعطای شصت و سومین سال «جایزه البرز» (بخش نخبگانی)با حضور دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور؛ دکتر حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، دکتر حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز و جمعی از چهره‌های علمی و فرهنگی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

شصت و سومین سال جایزه البرز نخبگانی  به ایستگاه پایانی رسید

آئین اعطای شصت و سومین سال «جایزه البرز» (بخش نخبگانی)با حضور دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور؛ دکتر حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، دکتر حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز و جمعی از چهره‌های علمی و فرهنگی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.
دکتر عارف در این مراسم، با گرامیداشت نام و یاد مرحوم
«حسینعلی البرز» که با تأسیس بنیاد البرز، تمامی اموال خود را وقف علم کرد و این جایزه معتبر به نام اوست گفت: خوشحالم که امروز در مراسمی حضور دارم که نه تنها برای تجلیل از نخبگان و دانشمندان کشورکه تجسمی برجسته و عینی از پیوند ایمان و دانایی، وقف، علم و معنویت و مدنیت در فرهنگ غنی ایران زمین را به نمایش گذاشته است.معاون اول رییس جمهور با تبریک دهه کرامت ادامه داد:وقف، سابقه‌ای طولانی و منزلتی برجسته در نظام اسلامی دارد و در همه زمینه‎های فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی می توان تیزبینی واقفین کشورمان در طی قرن های گذشته‌ را دید و اگر به اسناد وقف مراجعه کنیم می بینیم که برای کوچکترین موضوعی، یک واقف، آگاهانه سرمایه خود را وقف کرده است.
  تقدیراز  ۴ دانشمند برتر ایران
به گزارش آفرینش به نقل از بنیاد فرهنگی البرز،در این مراسم دکتر عارف پس از اهدای جایزه البرز به چهار دانشمند برگزیده سال ۱۴۰۴ این جایزه،  ‌آیت الله علی اکبر رشاد، دکتر علیرضا سیم چی، دکتر محمد عبداللهی و دکتر علی اکبر موسوی موحدی گفت: اثر اهدای چنین جوایزی این است که جوانان و نوجوانان کشور وقتی این الگوهای ارزشمند و بزرگ را می‌بینند، انگیزه بیشتری برای حرکت در این مسیر پیدا می‎کنند و ضرورت برگزاری چنین نشست‎هایی همین است و ما باید هر ساله چنین رویدادهایی را داشته باشیم تا با معرفی الگوهایی که در این کشور به موفقیت رسیده اند، انگیزه مهاجرت را کاهش دهیم و شاهد مهاجرت معکوس دانشمندان به کشور باشیم.
  بنیاد فرهنگی البرز، پرچمدار وقف علمی کشور
دکتر حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز نیز در این مراسم، با گرامیداشت دهه کرامت، گفت: شالوده و اساس این محفل باشکوه، بر پایه نیّت نیک‌اندیشانه و ماندگار زنده‌یاد حسینعلی البرز نهاده شده است.ایشان با بصیرت عمیق و درک والای خود از اهمیت علم و دانش در پیشرفت و تعالی جامعه، و با وقف تمام دارایی خویش برای اعتلای فرهنگ کشور، نهالی را غرس نمود که امروز به درختی تناور بدل گشته و ثمرات ارزشمند آن، تجلیل از نخبگان و تشویق جوانان مستعد کشور به سوی فتح قله‌های دانش و نوآوری است. او حتی با وقف جسد خویش برای پیشرفت دانش پزشکی، نشان داد که خدمت به علم، حدّ و مرزی نمی‌شناسد. این میراث گرانبها، به ما یادآوری می‌کند که حمایت از علم، وظیفه‌ای همگانی و سرمایه‌ای برای آینده است.
دبیرکل جایزه البرز ادامه داد:بنیاد فرهنگی البرز، مفتخر است که به عنوان پرچمدار وقف علمی کشور، تمام توان خود را برای حمایت از نخبگان و توسعه علمی کشور به کار گرفته است.ما بر این باوریم که سنت حسنه وقف، ظرفیتی عظیم برای شکوفایی استعدادها و پیشبرد مرزهای دانش در ایران اسلامی دارد و امیدواریم با ترویج این فرهنگ ارزشمند، شاهد مشارکت هرچه بیشتر خیّرین و نیکوکاران در این مسیر پُرخیر و برکت باشیم.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره چهره ماندگار وقف علمی کشور از همراهی و همکاری صمیمانه تمامی دستگاه‌های همکار شامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور؛ بنیاد ملی نخبگان؛ سازمان اوقاف و امور خیریه و رسانه ملی کمال تشکر نمود.
گفتنی است، در این همایش از آیت الله علی اکبر رشاد، دکتر عبدالرضا سیم‌چی، دکتر محمد عبداللهی و دکتر علی اکبر موسوی موحد به عنوان چهار دانشمند برتر سال ۱۴۰۴ با اهدای نشان البرز و مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان تقدیر شد. تقدیر از ۵۸ پژوهشگر جوان، فناور و مخترع، طلبه و دانشجو در رشته های مختلف پایان بخش این همایش بود.
  اسامی برگزیدگان شصت و سومین سال جایزه البرز نخبگانی:
  دانشمندان برتر:
 آیت الله علی‌اکبر رشاد، دکتر عبدالرضا سیم چی، دکتر محمد عبداللهی، دکتر علی اکبر موسوی موحدی
  دانشمندان جوان:
دکتر حسین روغنی ممقانی، دکتر سحر زینت لو عجب شیر
  فناوران و مخترعان:
 محمد صداقتی جهرمی، محمد عبدالاحد، غلامرضا عسکری، مهدی علی جانیان زاده، علیرضا فیض‌خواه، حسین قدیری هروانی، داود قیداری، سید محمدرضا موسوی میرکلائی، رسول نصیری، حسین واثقی دودران
  طلاب:
مهدی جعفری پناه، زهرا خبازی نیاسر، روح اله سوری، علی عربی آیسک، سید جابر موسوی راد، حسن مهدوی
  دانشجویان پزشکی:
زهرا اسدی، مسعود امیری، محمدرضا  امینی، عرفان پورشهری،
علی دل گرم شمس آبادی، نرگس رادمان، مائده روزبهانی، سپهر زمانی، شیوا علی پور، فاطمه سادات نواب
  دانشجویان غیرپزشکی:
محمدعلی بختیاری، علیرضا ترخان، محمد حسین جلالیان،
علی جوادی، لادن حاجی انوری، نیما حسن زاده، سارا حسنون، سیده محیا حسینی مدرس، امیرعلی خادمی، سعید خسروی، همایون خضرآقا، فاطمه خوش بیانی آرانی، مرضیه دین دوست، عرفان رادفر، رضا ربیعی، فرزان رحمانی، مهرداد رزاقیان قادیکلائی، علی روشندل حصاری، محمدامین زندی فرد، محمدامین سرائی، محمد جواد سمیعی زفرقندی، هوشمند شرفی، روح اله عبداللهی، سعید قاسم زاده باریکی، محمد حسن
قدوسی نژاد، رقیه محمدی، فرزاد محمدی، محمدرضا محمدی، آرمین محمودی، حشمت اله نوری‌زاده.