صدها هزار فلسطینی در غزه هر دو یا سه روز یک وعده غذا می‌خورند

آنروا:

آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد که صدها هزار فلسطینی در غزه به دلیل ادامه سیاست گرسنگی اسرائیل در این منطقه با بستن گذرگاه‌ها و ممانعت از ورود کمک‌های امدادی به مدت بیش از دو ماه هر دو یا سه روز یک وعده غذایی می‌خورند.

 آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی  اعلام کرد که صدها هزار فلسطینی در غزه به دلیل ادامه سیاست گرسنگی اسرائیل در این منطقه با بستن گذرگاه‌ها و ممانعت از ورود کمک‌های امدادی به مدت بیش از دو ماه هر دو یا سه روز یک وعده غذایی می‌خورند.
به گزارش آناتولی، «عدنان ابوحسنه»، سخنگوی آنروا گفت: «صدها هزار فلسطینی هر دو یا سه روز یک وعده غذایی می‌خورند».وی توضیح داد که به دلیل سیاست اسرائیل برای گرسنگی دادن، بیش از ۶۶ هزار کودک در غزه از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.ابوحسنه تاکید کرد که آنروا بخشی از طرح اسرائیل برای کمک‌رسانی به غزه نخواهد بود، چرا که این طرح با معیارها و استانداردهای سازمان ملل مطابقت ندارد.