پرسپولیس باید با اقتدار وارد لیگ شود

حمید درخشان سرمربی سابق پرسپولیس :

حمید درخشان سرمربی سابق پرسپولیس در خصوص درصد شانس پرسپولیس برای کسب عنوان نایب قهرمانی گفت : شانس پرسپولیس زیاد است.رسپولیس نباید کاری داشته باشد که سپاهان چه نتیجه‌ای می‌گیرد.

حمید درخشان سرمربی سابق پرسپولیس در خصوص درصد شانس پرسپولیس برای کسب عنوان نایب قهرمانی گفت : شانس پرسپولیس زیاد است.رسپولیس  نباید کاری داشته باشد که سپاهان چه نتیجه‌ای می‌گیرد.
وی در خصوص اینکه برای فصل بعد باید چه اقدامی صورت بگیرد تا این تیم باز هم برای قهرمانی بجگند؟ گفت : پرسپولیس باید ۵-۶ بازیکن خیلی خوب و توانمند و با کلاس بالا بخرد تا با اقتدار وارد لیگ شود. به نظرم پرسپولیس این فصل هم دوم می‌شود تا به لیگ نخبگان هم راه پیدا کند و حضور محکمی در این رقابت‌ها داشته باشد. همان‌طور که گفتم شرطش این است که بازیکنان باکیفیت و خیلی خوب بخرد.