امضای ۱۰۰ میلیون دلار قراردادهای تولید بار اول در نمایشگاه نفت

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مجموع ارزش ۴ قرارداد تولید بار اول را حدود ۱۰۰ میلیون دلار دانست و افزود: دو قرارداد مهم در حوزه توربین و کمپرسور با شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده که یکی از آنها در مرحله تفاهم‌نامه قرار دارد و مجموع آنها حدود ۸۰ میلیون دلار است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مجموع ارزش ۴ قرارداد تولید بار اول را حدود ۱۰۰ میلیون دلار دانست و افزود: دو قرارداد مهم در حوزه توربین و کمپرسور با شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده که یکی از آنها در مرحله تفاهم‌نامه قرار دارد و مجموع آنها حدود ۸۰ میلیون دلار است.
به گزارش شانا، ابراهیم پیرامون در بازدید از تحریریه رسانه‌های روابط‌عمومی وزارت نفت در روز پایانی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت با بیان اینکه بیشتر مخازن بزرگ و اصلی کشور در مناطق نفت‌خیز جنوب قرار دارند، تأکید کرد: ما رسالت سنگینی در این زمینه داریم؛ چاه‌های قدیمی نیازمند احیا هستند که در این زمینه اقدام‌هایی مختلف با بهره‌گیری از فناوری‌های روزآمد انجام شده یا در حال اجراست. از میدان نفتی مسجدسلیمان تا دیگر میدان‌ها، نمونه‌هایی از چاه‌هایی هستند که در اولویت احیا قرار گرفته‌اند.
وی با اشاره به اهمیت احیای چاه‌ها و ازدیاد برداشت گفت: این دو حوزه از هم متمایزند؛ احیای چاه‌ها بیشتر ناظر بر افزایش دِبی تولید است، در حالی‌ که ازدیاد برداشت با تمرکز بر افزایش ضریب بازیافت مخازن پیگیری می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب درباره ازدیاد برداشت تصریح کرد: مهم‌ترین محور در این زمینه، تزریق گاز به مخازن است که در سال‌های گذشته نتایجی مثبت بر افزایش ضریب بازیافت داشته است. البته، هم‌اکنون با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با بررسی‌های لازم، این مسائل رفع شود و بتوانیم تزریق گاز را تا پایان برنامه ادامه دهیم.
 حمایت از ساخت داخل و قراردادهای تولید بار اول
وی با اشاره به نقش کلیدی این شرکت در تولید ۷۵ درصد نفت کشور گفت: تعداد زیاد واحدها و تأسیسات در بالادست نفت ایجاب می‌کند از تولید داخلی به‌طور جدی حمایت کنیم. در این زمینه، چند قرارداد مهم تولید بار اول با شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه امضا شد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مجموع ارزش ۴ قرارداد را حدود ۱۰۰ میلیون دلار دانست و افزود: دو قرارداد مهم در حوزه توربین و کمپرسور با شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده که یکی از آنها در مرحله تفاهم‌نامه قرار دارد و مجموع آنها حدود ۸۰ میلیون دلار است.
پیرامون همچنین از امضای قراردادهای تأمین کالا در بخش خصوصی خبر داد و گفت: حدود ۲ همت قرارداد در زمینه مواد شیمیایی، قطعات یدکی تجهیزات دوار، گل، سیمان حفاری و بهینه‌سازی انرژی امضا شده است.
 نقش رسانه‌های تخصصی در ارتقای صنعت نفت
وی در بخش پایانی سخنان خود، با قدردانی از عملکرد حرفه‌ای شانا در پوشش اخبار بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران گفت: شانا، نقشی مهم در اطلاع‌رسانی دقیق، حرفه‌ای و گسترده داشت. این نوع اطلاع‌رسانی می‌تواند به‌عنوان حلقه اتصال بین بخش خصوصی و دولتی عمل و همکاری‌ها را تسهیل کند. پوشش خبری باکیفیت، ابزار مهمی برای رشد و پیشرفت صنعت نفت کشور است.