جشنواره «طبخ آبزیان» ۹ خرداد در «نیر» برگزار می‌شود

مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان روز جمعه ۹ خرداد در شهرستان نیر با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل خبر داد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان روز جمعه ۹ خرداد در شهرستان نیر با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل خبر داد.
محمد اله‌بخش در گفتگو با مهر، با اشاره به اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار، اظهار کرد: این جشنواره روز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ در منطقه تفریحی و گردشگری بولاغلار برگزار خواهد شد.
اله‌بخش در تشریح اهداف این جشنواره اظهار کرد: ترویج مصرف ماهی و آشنایی مردم با روش‌های متنوع طبخ آبزیان، مهم‌ترین اهداف این جشنواره  است.
وی گفت: متأسفانه سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل حدود ۱۱.۵ کیلوگرم است که نسبت به میانگین جهانی که ۲۰ کیلوگرم است پایین‌تر است که معتقدیم برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند در ارتقای سطح آگاهی و ذائقه مردم نقش مؤثری ایفا
کند.
وی با تأکید بر خواص دارویی و تغذیه‌ای آبزیان گفت: در بسیاری از کشورهای جهان، ماهی نه‌تنها  به عنوان ماده غذایی، بلکه به عنوان دارو توصیه می‌شود. تلاش ما نیز این است که با بهره‌گیری از چنین ظرفیت‌هایی، گام‌های مؤثری در حوزه سلامت عمومی برداریم.