۱۳۴ طرح صنعتی در هرمزگان به پیشرفت ۶۰ درصدی رسیدند

معاون طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: ۱۳۴ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان هرمزگان وجود دارد که تکمیل آنها در دست اجراست.

معاون طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: ۱۳۴ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان هرمزگان وجود دارد که تکمیل آنها در دست اجراست.
به گزارش مهر، اسداله عباسی افزود: یک هزار و ۴۱۳ طرح صنعتی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۳۴ طرح با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت در استان شناسایی شده است.
وی عنوان کرد:مجموع سرمایه‌گذاری طرح‌های صنعتی با پیشرفت  ۶۰ درصد استان هرمزگان بیش از ۴۸۲ هزار میلیارد ریال است که در صورت تکمیل زمینه اشتغال ۵ هزار و ۳۰۷ نفر فراهم خواهد شد.
معاون طرح و برنامه سازمان صمت هرمزگان بیان داشت:بیشترین طرح‌های صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرستان بندرعباس با تعداد ۲۸ طرح و میزان سرمایه‌گذاری ۴۴۲ میلیارد ریال مستقر هستند.
وی با اشاره به شعار سال اظهار داشت: حمایت از طرح‌های صنعتی بالای ۶۰ درصد که می‌توان آنها را به عنوان طرح‌های رو به اتمام تلقی کرد از اولویت‌های سازمان صمت هرمزگان است که با تمام تلاش و توان آنها را به مرحله بهره برداری برساند.