رئال حریف PSG شد

جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵؛

رئال مادرید با پیروزی مقابل دورتموند، حریف پاری‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها شد.

رئال مادرید با پیروزی مقابل دورتموند، حریف پاری‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها شد.
به گزارش ایسنا، در ادامه بازی‌های مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵، بامداد روز گذشته (یک‌شنبه - ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تیم‌های بورسیا دورتموند و رئال مادرید به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان این دیدار نفس‌گیر، تیم رئال مادرید ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد.
در این دیدار جذاب، شاگردان ژابی آلونسو در هر حالی که با اخراج هویسن در دقایق پایانی ۱۰ نفره شده بودند، با گل‌های گونزالو گارسیا، فران گارسیا و کیلیان امباپه، سه بار دروازه زنبورها را باز کردند.
دو گل زنبورها در این دیدار را نیز بایر و گیراسی به ثمر رساندند تا این دیدار نفس‌گیر در پایان، ۳ بر ۲ با پیروزی کهکشانی‌ها به پایان برسد.
در جریان این دیدار امباپه پس از گلزنی در دقیقت ۹۰ بعلاوه ۴، با نشان دادن عدد ۲۰ که شماره پیراهن دیگو ژوتا، ستاره تازه درگذشته
و فقید لیورپول بود، به این بازیکن ادای احترام کرد که یکی از صحنه‌های احساسی این دیدار بود. ژوتا چند روز قبل به دلیل تصادف به همراه برادر خود درگذشت.
رئال مادرید با این برد در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵، حریف پاری‌سن‌ژرمن شد.