ردیف استخدامی ۳۳۹ نفر از متقاضیان جذب فراخوان ۱۴۰۲ تعیین تکلیف شد

نماینده مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم از تعیین‌تکلیف ردیف استخدامی ۳۳۹ نفر از متقاضیان جذب در فراخوان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

نماینده مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم از تعیین‌تکلیف ردیف استخدامی ۳۳۹ نفر از متقاضیان جذب در فراخوان سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و پنجاه‌وهشت مین جلسه هیات عالی جذب اعضای هیات علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دکتر کی‌نژاد و با حضور اعضای هیات عالی جذب برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر محمدعلی کی‌نژاد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر، از مقام والای این شهیدان تجلیل کرد.
پیش از ورود به دستور اصلی، چهار پرونده متقاضیان ماده ۱۵ مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.
در ادامه، دکتر محمد جلیلی رئیس مرکز جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت متقاضیان تبصره ۱ ماده ۵ اعلام کرد:حدود نیمی از افراد دارای مصوبه هیئت مرکزی جذب و دلایل توجیهی، موفق به دریافت مجوز ردیف استخدامی از سازمان امور اداری و استخدامی کشور شده‌اند.
حجت الاسلام و المسلمین ذبیح‌زاده دبیر هیئت عالی جذب نیز با تأکید بر اهمیت رسیدگی سریع به پرونده‌های ماده ۲۱، خواستار آن شد که تمام هیئت‌های مرکزی جذب در وزارتین، دانشگاه آزاد اسلامی و فرهنگیان، حداکثر ظرف مدت دو ماه این پرونده‌ها را تعیین‌تکلیف کنند تا از تضییع حقوق قانونی متقاضیان جلوگیری شود.
در همین زمینه، دکتر جلیلی رئیس مرکز جذب وزارت بهداشت اعلام کرد:همه پرونده‌های ماده ۲۱ در فراخوان‌های سال‌های گذشته رسیدگی شده‌اند و از ۱۱ پرونده سال جاری، تنها ۶ مورد بررسی نشده‌اند.
همچنین، دکتر حسینعلی قبادی رئیس مرکز جذب وزارت علوم گزارش داد که در سال جاری ۲۴ پرونده ماده ۲۱ بررسی شده و فقط ۴ پرونده باقی‌مانده است.
در بخش دیگری از جلسه، دکتر جواد محمدی پیشنهاد داد هیئت‌های مرکزی جذب وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از ماندگاری پرونده‌ها به تفکیک دانشگاه تهیه و حداکثر طی دو ماه به هیئت عالی ارسال کنند.
اعضای جلسه همچنین مقرر کردند فهرست دانشگاه‌هایی که احکام متقاضیان جذب را بیش از یک ماه معطل نگه داشته‌اند، استخراج و به هیئت عالی جذب ارسال شود.
معاون اجرایی هیئت مرکزی جذب وزارت علوم نیز گزارشی آماری از وضعیت بررسی پرونده‌های ارسالی از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ ارائه کرد. طبق این گزارش، از مجموع ۲۰۱۰ پرونده ارسالی در سال ۱۴۰۲، هنوز ۱۳۲۵ پرونده در دست بررسی است و از ۳۱۱ پرونده سال ۱۴۰۳،  ۲۷ مورد باقی مانده است.
دبیر هیئت عالی جذب در پاسخ به مکاتبه جهاد دانشگاهی با این هیات، تأکید کرد که مصوبه ۳۵۷ به عنوان راه‌حل قابل استناد، می‌تواند مسئله این نهاد را حل کند.