تابستان، کودکان را چه کلاسی بفرستیم؟

این روزها روزهای گرم و طولانی مدت تابستان است و ایام فراغت طولانی دانش‌آموزان و کودکان دغدغه اصلی بسیاری والدین و خانواده هاست؛ لذا دانستن اینکه فرندانمان را چگونه در این روزها مدیریت کنیم و فراغت مفیدی داشته باشند موضوع بسیار مهمی است.

تابستان، کودکان را چه کلاسی بفرستیم؟

این روزها روزهای گرم و طولانی مدت تابستان است و ایام فراغت طولانی دانش‌آموزان و کودکان دغدغه اصلی بسیاری والدین و خانواده هاست؛ لذا دانستن اینکه فرندانمان را چگونه در این روزها مدیریت کنیم و فراغت مفیدی داشته باشند موضوع بسیار مهمی است.
به گزارش فارس، بسیاری از افراد در شروع سال جدید برای گذراندن اوقات فراغت در تابستان برنامه ریزی می‌کنند تا یک تابستان خاطره انگیز بسازند. این افراد معمولا افکار مختلفی را در ذهن می‌پرورانند که هیچ کدام از آن‌ها را عملی نمی‌کنند. دلیل اصلی این موضوع عدم هماهنگی برنامه‌ها و ایده‌های گذراندن اوقات فراغت است.زمانی که به محدودیت‌ها و شرایط افراد مانند فرزندان کوچک، بودجه تفریح و … توجهی نشود، هیچ کدام از برنامه‌های تفریح را نمی‌توان عملی کرد.
بهترین برنامه ریزی برای گذراندن اوقات فراغت در تابستان یکی از رایج‌ترین سوالاتی که در رابطه با گذراندن اوقات فراغت در تابستان پرسیده می‌شود، مربوط به بهترین نوع برنامه ریزی است. بهتر است بدانید که عوامل مختلفی وجود دارند که در بهترین برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت در تابستان نقش دارند.
یادگیری یک مهارت با توجه به علاقه هر شخص می‌تواند در برنامه ریزی افراد با سنین مختلف جای داشته باشد. از طرفی این ایده علاوه بر اینکه می‌تواند جذابیت‌های فوق العاده‌ای داشته باشد، به افزایش توانایی‌های فرد نیز کمک می‌کند. یادگیری یک مهارت در تابستان می‌تواند در آینده شما نیز اثرات خوبی داشته باشد. این موضوع بسیار ارزشمند است و می‌تواند به عنوان بهترین برنامه ریزی در اوقات فراغت افراد مختلف  به کودکان و نوجوانان و محصلان معرفی شود.
محیا چوپانی،روانشناس درباره اینکه تابستان بچه‌ها را بفرستیم کلاس یا نه؟، بیان کرد: «تابستان که می‌رسد خیلی از پدر و مادران نمی‌دانند با وقت آزاد بچه‌ها چی کار کنند.وی ادامه داد: بعضی والدین معتقد هستند بچه‌ها فقط بازی و استراحت کنند، بعضی‌ها فوری دنبال کلی کلاس رفتن فرندانشان . ولی واقعاً بچه‌ها در تابستان نیاز به کلاس دارند یا نه؟چوپانی متذکر شد: به نظرم این بستگی به عوامل مختلف دارد. نه باید تابستون را با مدرسه اشتباه بگیریم که بچه را خسته کنیم، نه اینکه بگذاریم سه ماه کامل فقط بخوابد و گوشی دستش بگیرد.»
این روانشناس متذکر شد: «اگر یک مدت طولانی از درس و یادگیری فاصله بگیرند، مخصوصاً بچه‌های کوچک، ممکن است بعضی چیزها از ذهنشان خارج شود. کلاس سبک و باحال می‌تواند کمک کنند فراموش نکنند چی یاد گرفتند.وی ادامه داد: خیلی وقتها بچه‌ها کل تابستان را پای تبلت و تلویزیون می‌گذرانند. اگر کلاس‌هایی باشد که هم سرگرم شان کند، هم چیزی یادشان بده، بهتر است.چوپانی افزود: کودکان و دانش‌آموزان در سال تحصیلی خیلی وقتها وقت نمی‌کنند دنبال علایق‌شان بروند. تابستان می‌تواند زمان خوبی برای یاد گرفتن چیزهایی که خودشان دوست دارند باشد.»