صعود یک مدیر عمل‌گرا به مرکز تصمیم‌گیری

محمود دشت بزرگ در معاونت هماهنگی انتقال توانیر مسئولیت جدید گرفت ؛ مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت توانیر طی حکمی محمود دشت بزرگ را با حفظ سمت به عنوان “مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال” منصوب کرد.

رشت - سیده حدیث میرزاده
محمود دشت بزرگ در معاونت هماهنگی انتقال توانیر مسئولیت جدید گرفت ؛ مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت توانیر طی حکمی محمود دشت بزرگ را با حفظ سمت به عنوان “مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال” منصوب کرد.
 مصطفی رجبی مشهدی با صدور حکمی، محمود دشت بزرگ را به عنوان “مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال
مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت توانیر طی حکمی محمود دشت بزرگ را با حفظ سمت به عنوان “مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال” منصوب کرد.
مصطفی رجبی مشهدی با صدور حکمی، محمود دشت بزرگ را به عنوان “مجری طرح‌های ملی، فرامرزی و راهبردی انتقال” در شرکت توانیر منصوب کرد.
وی در بخشی از این حکم انتصاب با اشاره به لزوم مدیریت ناترازی برق از طریق سرعت بخشی به پیشرفت طرح‌های شبکه انتقال برق کشور ابراز امیدواری کرد: در دوره ی ماموریت جدید دشت بزرگ، تمامی ظرفیت‌های قانونی و رویکرد افزایش تعاملات و همکاری واحد‌های ذی‌ربط در وزارت نیرو، توانیر و شرکت‌های تابعه به نحوی شایسته مورد بهره گیری قرار گیرد
تا فرآیند‌های پیش‌بینی شده از قبیل طراحی و اجرای طرح‌های پیوند منطقه‌ای و ارتقای تبادلات و توسعه ظرفیت انتقال کشور و طرح‌های انتقال پیوند فرامرزی با کشور‌های همجوار از طریق جلب همکاری‌های بین المللی زیرنظر مدیرعامل توانیر به مرحله اجرا در بیاید.
طراحی و اجرای طرح‌های افزایش توانایی انتقال شبکه برق کشور، انجام امور مرتبط با خرید تجمیعی تجهیزات، مواد و لوازم طرح‌های بزرگ انتقال همچنین راهبری و مدیریت انتخاب مشاور، پیمانکاران اجرایی، سازندگان، تامین مالی و نظارت بر طرح‌های از دیگر فرایند‌های پیش‌بینی شده در این بخش عنوان شده است.
محمود دشت بزرگ در آذرماه ۱۴۰۲ به مدت دو سال به عنوان مدیرعامل برق منطقه‌ای گیلان منصوب شد .وی در دوران مدیریت خود بر چهار محور شامل افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها، توسعه شبکه انتقال، اصلاح الگوی مصرف و کاهش ناترازی تولید و مصرف تأکید داشت .
مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر، ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ در آیین معارفه مدیرعامل جدید برق گیلان (عادل سلیمانی) از خدمات دشت بزرگ تقدیر کرد و اقدامات او در دوران کوتاه مدیریتش را «بی‌سابقه» خواند.
دشت بزرگ سابقه مدیریت در برق منطقه‌ای خوزستان را نیز دارد
 و به عنوان مدیرعامل برق منطقه‌ای غرب نیز منصوب شده بود.