در جام جهانی با مشکل مواجه خواهیم شد

رسول کربکندی دروازه‌بان پیشین تیم ملی :

رسول کربکندی دروازه‌بان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان درباره تساوی تیم ملی برابر تاجیکستان اظهار داشت: رفتن به تورنمنت کافا هیچ کمکی به تیم ملی نکرد و شاید فقط بازی با ازبکستان بتواند محکی نسبتاً جدی برای تیم ما باشد که البته در این مدت چند بار برابر این تیم قرار گرفته‌ایم.

رسول کربکندی دروازه‌بان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان  درباره تساوی تیم ملی برابر تاجیکستان اظهار داشت: رفتن به تورنمنت کافا هیچ کمکی به تیم ملی نکرد و شاید فقط بازی با ازبکستان بتواند محکی نسبتاً جدی برای تیم ما باشد که البته در این مدت چند بار برابر این تیم قرار گرفته‌ایم. اگر ایران در آن گروه قرار می‌‌گرفت شاید کمی فشار احساس می‌کرد، ولی بازی برابر افغانستان، هند و تاجیکستان هیچ سودی برای تیم ملی نداشت و این طبیعی است که توقف برابر تیمی چون تاجیکستان با ستاره‌هایی که داریم، باعث انتقاد شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: با ادامه این روند قطعاً کار سختی در جام جهانی خواهیم داشت. تیم ملی در ساختار دفاعی مشکل دارد و از طرفی در دفاع فردی خصوصاً دفاع میانی با مشکلاتی روبه‌رو هستیم. از طرفی برای استفاده از جوان‌ها و میدان دادن به آنها دیر عمل کردیم و اگر فکری برای حل مشکلات فنی نکنیم، قطعاً در جام جهانی با مشکل مواجه خواهیم شد. آماری که کادر فنی تیم ملی ارائه می‌کند، با چیزی که ما در زمین می‌بینیم مغایرت دارد.
کربکندی در پاسخ به این پرسش که «آیا تیم ملی با کادر فنی فعلی پیشرفتی نسبت به گذشته داشته است؟»، تصریح کرد: خیر، ما در تیم ملی با هدایت این کادر، پیشرفتی نسبت به گذشته نداشته‌ایم. وقتی در کادر فنی تیم ملی تغییر ایجاد شد خیلی‌ها منتظر بودند تا از لحاظ سبک بازی و مسائل تاکتیکی پیشرفت کنیم، ولی این اتفاق تا الان رخ نداده است و ما تغییرات مثبتی در تیم ملی نداشتیم.